Predicții Leeds vs Brighton 11 Martie 2023

Predicții Leeds vs Brighton pentru meciul de sâmbătă din Premier League pe Elland Road. Leeds își continuă lupta împotriva supraviețuirii cu o competiție grea acasă împotriva unei echipe talentate a Seagulls. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Elland Road
Predicție
Brighton va câștiga
Incredere
Brighton 2-0
Incredere
Raționament
  • Doar Arsenal (31), Manchester City (24) și Manchester United (20) au acumulat mai multe puncte în Premier League pe drum decât Brighton în acest sezon
  • Leeds a pierdut patru din ultimele cinci jocuri în toate competițiile
  • Fiecare dintre ultimele cinci meciuri ale lui Leeds a avut sub 2,5 goluri
  • Leeds a făcut goluri în patru dintre ultimele cinci concursuri

Gracia și Leeds se luptă să valorifice succesul Southampton

Noul șef de la Leeds United, Javi Gracia, a avut un impact instantaneu ca antrenor luna trecută, dar clubul a căzut de atunci la înfrângeri succesive și ar putea fi vulnerabil acasă în fața Brightonului.

Leeds intră în următorul lot de meciuri din Premier League deasupra zonei de retrogradare doar pe golaveraj, deși cu un joc în mână, și încă se adaptează la viața sub fostul antrenor de la Watford Gracia, care l-a înlocuit pe Jesse Marsch luna trecută.

Primul joc al lui Gracia la conducere a fost o luptă crucială la final împotriva lui Southampton pe Elland Road și, datorită unei lovituri din repriza a doua a lui Junior Firpo, Leeds a luat prada cu 1-0.

Ceasul ticăie pentru Leeds în lupta pentru retrogradare

Însă clubul a fost eliminat ulterior din FA Cup după o înfrângere cu 2-0 cu Fulham în runda a cincea, înainte de a pierde cu 1-0 în fața unei echipe neformate ale Chelsea, la Stamford Bridge, sâmbăta trecută.

Nu a fost un început groaznic pentru Gracia, dar nici nu a fost unul deosebit de transformator, iar Leeds va trebui să înceapă să profite la maximum de avantajul de pe teren propriu dacă dorește să iasă din zona periculoasă cu doar 13 meciuri de ligă rămase în această campanie.

Este mai ușor de spus decât de făcut, iar următoarea este o echipă din Brighton care a fost destul de utilă în călătoriile lor în acest sezon. 

În Premier League din acest sezon, Pescărușii au câștigat în deplasare cu Manchester United, West Ham, Wolves, Southampton și Everton și, cu excepția victoriei United, acele rezultate arată că Brighton este bun în a trimite luminile inferioare ale ligii.

Brighton face progrese sub De Zerbi

Deși pe teren propriu, ei au lovit West Ham cu 4-0 în cea mai recentă confruntare din Premier League de sâmbătă, datorită golurilor lui Alexis Mac Allister, Joel Veltman, Kaoru Mitoma și Danny Welbeck și sunt la doar șapte puncte de primii patru cu trei. jocuri în mână.

Seful asistent Andrea Maldera a fost cel care s-a ocupat de victoria lui West Ham cu De Zerbi interzis, dar clubul a progresat bine sub antrenorul italian, iar fanii se vor aștepta la o victorie de la aceasta, în timp ce urmăresc locurile europene.

Ar trebui să înțeleagă, dar noi prezicem un meci strâns și vom merge pentru o predicție corectă de scor 2-0.

A fost o competiție strânsă când aceste echipe s-au întâlnit la începutul sezonului, Brighton depășind cu 1-0 la Amex, datorită singurului gol al jocului de la Pascal Gross.