Predicții Leicester City vs Chelsea 11 Martie 2023

Pronostic Leicester City vs Chelsea pentru meciul de sâmbătă din Premier League de pe stadionul King Power. Poate Chelsea să-și construiască succesul european cu trei puncte la Leicester? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Stadionul King Power
Predicție
Leicester City va câștiga
Incredere
Leicester City 1-0
Incredere
Raționament
  • Chelsea nu a mai câștigat de acasă din octombrie în nicio competiție.
  • Leicester a învins-o pe Tottenham cu 4-1 acasă în februarie.
  • Chelsea nu a reușit să înscrie în trei din ultimele patru în deplasare de la Stamford Bridge.

Chelsea se confruntă cu un test dificil de la Leicester

Chelsea și-a lăsat deoparte necazurile interne la mijlocul săptămânii, când a învins Borussia Dortmund cu 2-0 pentru a ajunge în sferturile de finală ale Ligii Campionilor și vor căuta să urmeze cu trei puncte la Leicester, ieșit din clasament.

Foxes și-au pierdut ultimele patru jocuri în toate competițiile, dar au reușit să facă niște performanțe decente împotriva echipelor mai mari în acest sezon, în ciuda greutăților lor.

Chelsea oferă puțin atractiv ca favoriți

Chelsea intră în joc după victorii consecutive și este cotată ca favorită pentru a câștiga pe King Power Stadium. Cu toate acestea, albaștrii nu au reușit să câștige pe drum de la o victorie în Liga Campionilor la Salzburg la sfârșitul lunii octombrie și au câștigat doar trei victorii în deplasare în Premier League în 13 încercări.

Echipa Stamford Bridge a pierdut șapte din cele 10 meciuri în deplasare de la acea victorie în Austria și au marcat doar patru goluri în timpul acelei runde, așa că, la un preț mare, Leicesterul arată ca niște defavorizați.

Leicester a intrat în ciocnire în urma unei înfrângeri dezamăgitoare cu 1-0 la Southampton, dar probabil că au avut ghinion să nu obțină măcar un punct la St Mary's. Ei au pierdut, de asemenea, în fața lui Manchester United și Arsenal în timpul recesiunii actuale de patru meciuri – iar vizita acestei echipe Chelsea bolnave de călătorie, care a fost împinsă din greu de BVB la mijlocul săptămânii, oferă o șansă reală de a câștiga moralul.

Leicester poate provoca un șoc

Leicester este la doar două puncte față de zona de drop, după o serie de trei pierderi în ligă, dar rezultatele recente pe teren propriu au fost ușor încurajatoare.

Foxes au reușit o remiză 2-2 cu o echipă în formă de Brighton în urmă cu câteva săptămâni și au urmat-o învingând Tottenham cu 4-1, înainte de a rămâne scurt cu Arsenal, care urmărește titlul, cu 1-0. Oamenii lui Brendan Rodgers s-au performat bine la Manchester United recent până când au primit primul gol, alunecând la o înfrângere cu 3-0, iar dacă vor duce jocul la Chelsea, ar putea pretinde cele trei puncte atât de necesare.

Totuși, golurile ar putea fi insuficiente, deoarece Leicester marchează în medie doar 1,25 goluri pe meci acasă, iar Chelsea nu a reușit să înscrie în trei din ultimele patru excursii în toate competițiile. Ca atare, o victorie cu 1-0 pentru gazde are un oarecare atracție ca pariu pe scor corect.