Predicții Leicester City vs Everton 01 Mai 2023

Predicții Leicester City vs Everton pentru meciul de luni din Premier League de pe stadionul King Power. Cu ambele părți care lâncezesc în ultimele trei, presiunea este mai mare pentru acest șase-puncte pentru retrogradare. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

22:00 Stadionul King Power
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Leicester City 2-1
Incredere
Harvey Barnes va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Leicester nu a reușit să păstreze foaia liberă în fiecare dintre ultimele 18 meciuri din campionat
  • Everton a primit în toate meciurile de acasă, cu excepția a două, în acest sezon
  • Foxes au ținut trei foaia curată acasă până acum în acest trimestru
  • Everton a pierdut 21 din ultimele 33 de meciuri în deplasare în campionat

Tensiunea crește pentru ciocnirea King Power

În timp ce 13 dintre primele 18 întâlniri din Premier League dintre Everton și Leicester s-au încheiat la egalitate, doar două dintre cele 15 ulterioare dintre echipe au fost egalate. Asta ne pregătește pentru o ciocnire în care câștigătorii vor lua toate la poalele tabelului din Premier League, deoarece aceste două echipe caută să iasă din zona retrogradării.

Perechea ocupă locurile 18 și, respectiv, 19 în Premier League, dar o victorie ar ridica fie deasupra Nottingham Forest, fie în siguranță, împingându-și adversarul mai aproape de campionat. Este o adevărată retrogradare în șase puncte, cu doar patru meciuri rămase pentru ambele echipe după întâlnirea de luni.

Nici apărarea nu poate fi de încredere

Nu vă așteptați ca tensiunea să ducă la o afacere reținută, niciuna dintre aceste două părți nu poate avea suficientă încredere în defensivă pentru a juca negativ aici. Ambele echipe au fost groaznice în spate în acest sezon, cu Everton în special probleme în deplasare.

Leicester a primit în fiecare dintre ultimele 18 meciuri din Premier League, cea mai lungă rundă comună fără foaia liberă din competiție. Doar trei echipe au primit mai multe goluri decât ele în acest sezon, Foxes livrând 1,3 goluri per meci acasă în acest sezon. Ei au reușit doar trei partide goale acasă în top, iar sosirea lui Dean Smith nu a făcut nimic pentru a le întoarce averea.

Între timp, Everton a reușit două porți goale în călătoriile lor în acest trimestru, încasând 26 de goluri în 16 meciuri pe deplasare. Sean Dyche nu a avut impactul dorit asupra apărării lor. În timp ce Toffees au reușit să arate solid acasă, la mijlocul săptămânii i-au fost loviti cu 4-1 de Newcastle la Goodison.

Leicester are un avantaj de atac

În timp ce gazdele au probleme în defensivă, au suficient talent în atac pentru a face diferența aici. Numai Harvey Barnes a marcat de două ori mai multe goluri decât orice jucător de la Everton, extrema care a apărut cu lovituri cheie până acum în acest mandat. El a găsit plasa în victoriile pe teren propriu împotriva Nottingham Forest și Leeds la începutul acestui mandat, înregistrând cinci în 13 meciuri acasă. De asemenea, a găsit plasa la Goodison la începutul acestui mandat și este cea mai bună opțiune pentru o alegere oricând marcator.

În timp ce Leicester au talent de atac, problemele lor defensive nu pot fi trecute cu vederea. Așteptarea îndelungată a Foxes pentru o porțiune liberă ar trebui să continue, iar vizitatorii ar trebui să se chinuie și în spate. Așteptați ca ambele echipe să marcheze în această ciocnire uriașă de luni.

Everton a câștigat doar două din ultimele 33 de meciuri în deplasare în campionat (D10 S21), ceea ce indică faptul că Leicester ia punctele. Gazdele i-au învins pe Wolves în ultimul lor joc acasă și au câștigat victorii vitale împotriva Leeds și Forest la King Power, în timp ce Toffees nu câștigă de fiecare parte deasupra lor în tabelă. Susține gazdele pentru a obține o victorie cu 2-1.