Predicții Leicester City vs Nottingham Forest 03 Octombrie 2022

Pronosticurile Leicester City vs Nottingham Forest înaintea acestei ciocniri din Premier League de luni. Cei doi de jos se întâlnesc pe Stadionul King Power cu ambii antrenori sub presiune. Citiți mai departe pentru sfaturile noastre gratuite de pariuri și pronosticuri.

22:00 Stadionul King Power
Predicție
Leicester City va câștiga
Incredere
Leicester City 2-0
Incredere
James Maddison va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Forest a pierdut fiecare dintre ultimele patru meciuri din Premier League
  • Ei au primit 14 goluri în cele patru înfrângeri
  • Leicester a marcat de 10 ori în șapte meciuri în acest mandat
  • Forest a marcat o singură dată în primele trei excursii, pierzând de două ori

Șase puncte pentru Leicester?

Confruntarea de luni seara în Premier League îi pune pe cei doi de jos unul împotriva celuilalt, cu Leicester eliminat pentru prima lor victorie a sezonului. Foxes se află în partea de jos a tabelului după un început de coșmar, ridicând posibilitatea ca acesta să fie o retrogradare în șase puncte.

Cu toate acestea, gazdele ar trebui să se bucure de calitatea adversarilor cu care s-au confruntat până acum, ceea ce sugerează că lucrurile nu se pot îmbunătăți. Au pierdut patru din patru pe drum, dar fiecare dintre acești adversari se află în primii cinci.

Doar unul dintre jocurile de deschidere ale lui Leicester a fost împotriva unei echipe actuale din jumătatea inferioară, în timp ce Forest a pierdut deja puncte împotriva lui Fulham, Everton și Bournemouth. Asta oferă Brendan Rodgers și co. o oportunitate de a corecta cursul.

Luna vitală pentru Forest

În ciuda investiției lor mari de vară, este puțin șoc să-l vezi pe Forest în ultimele trei poziții după primele șapte jocuri. Lucrurile s-au înrăutățit în ultimul timp pentru echipa lui Steve Cooper, deoarece a pierdut ultimele patru meciuri din ligă, încasând de cel puțin două ori în toate cele patru meciuri.

Cu toate acestea, oaspeții intră într-o serie crucială de meciuri, Aston Villa și Wolves urmează să vină după această confruntare cu Leicester. Acea serie de trei meciuri este masivă pentru Cooper, care se află sub presiune și se află printre favoriții la demisie.

Soarta lui Forest ar putea arăta sumbră dacă nu se îndreaptă acum, când au o șansă. După aceea, se confruntă cu Brighton, Liverpool, Arsenal, Manchester United și Chelsea în ultimele lor jocuri ale anului, ceea ce i-ar putea îndepărta de restul diviziei.

Talent de atac pentru a-l duce pe Leicester

Faptul că Forest are o cursă atât de grea de urmat arată doar că s-au luptat în meciuri câștigabile, după ce au pierdut cu 3-2 acasă atât cu Bournemouth, cât și cu Fulham în ultimele două jocuri. Acest lucru ar trebui să se potrivească Vulpilor, care au talent de atac capabil să le provoace probleme.

James Maddison de la Leicester a fost bun în acest sezon, în ciuda dificultăților echipei sale. El a fost implicat în 11 goluri în ultimele 10 meciuri ale sale în Premier League, marcând în șapte dintre aceste meciuri. Având în vedere modul în care echipa oaspete s-a luptat în defensivă, înapoi Maddison pentru a adăuga la marele său run.

Leicester a câștigat șapte din 10 acasă la echipele din jumătatea de jos sezonul trecut, în timp ce Forest a câștigat un punct și a marcat un gol în primele trei excursii în campionat de la promovare. Foxes au marcat de 10 ori în primele șapte, iar Forest arătând direct, gazdele ar trebui să aibă suficient pentru a revendica o victorie vitală. Cu oaspeții care se luptă, susțin și Leicesterul pentru o porțiune neîntreruptă atât de necesară.