Predicții Lillestrom vs Tromso 07 August 2022

Pronostic Lillestrom vs Tromso pentru meciul de duminică din Eliteserien. Pot gazdele să reducă diferența până la primul loc? Citiți mai departe pentru previzualizarea gratuită a meciului și sfaturi pentru pariuri

19:00 Stadionul Åråsen
Predicție
Lillestrom -1
Incredere
Lillestrom 2-0
Incredere
Raționament
  • Lillestrom a marcat 13 și a primit doar două în șapte meciuri acasă
  • Tromso nu are victorii pe drum în Eliteserien în acest sezon
  • Lillestrom a câștigat nouă victorii din ultimele 11 la The Åråsen Stadion

Lillestrom urmărește primul loc

Lillestrom încă are ochii ațintiți asupra titlului Eliteserien, cu forma lor impresionantă de acasă de șase victorii și o înfrângere din șapte meciuri propulsându-i în clasament.

Echipa lui Geir Bakke a primit în continuare doar două goluri pe The Åråsen Stadion , într-o înfrângere cu 3-1 a lui Rosenborg și cu 1-0 împotriva lui Viking.

Cinci dintre victoriile lor pe teren propriu au fost cu o marjă de cel puțin două goluri, la fel ca două din ultimele trei meciuri de pe deplasare.

Tromso e deplasat se luptă

Tromso este una dintre cele două echipe din divizie care încă nu au câștigat în deplasare, cu recordul de până acum citind cinci egaluri și trei înfrângeri din opt meciuri.

Două dintre aceste înfrângeri au venit în ultimele trei ieșiri și au fost grele, cu 5-1 la Molde și 3-0 la Rosenborg.

Într-adevăr, o singură echipă a primit mai mult de cele 17 goluri ale lui Tromso în călătoriile lor, în timp ce echipa lui Gaute Helstrup are doar o victorie din nouă la toate locurile.

Lillestrom ar trebui să câștige acest joc confortabil și prezic că o va face cu un handicap de -1, selectând 2-0 ca predicție corectă de scor.