Predicții Liverpool vs Fulham 03 Mai 2023

Pronostic Liverpool vs Fulham pentru meciul de miercuri din Premier League de la Anfield. Poate Liverpool să-și mențină în viață primele patru speranțe subțiri cu o victorie asupra lui Fulham? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

22:00 Anfield
Predicție
Liverpool și ambele echipe vor marca
Incredere
Liverpool 3-1
Incredere
Diogo Jota va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Liverpool a câștigat ultimele patru meciuri.
  • Roșii au trecut cinci meciuri fără foaia liberă.
  • Fulham a marcat în înfrângerea cu Manchester City în weekend.
  • Diogo Jota are cinci goluri în ultimele patru jocuri.

Primele patru nu s-au terminat pentru Liverpool

Am obținut victorii consecutive în Premier League Mega Accumulator aici la FST , plătind la 135/1 și, respectiv, 110/1, și Liverpool pentru a câștiga și ambele echipe care au marcat au fost prezentate la ambele pariuri.

Ne-am putea bucura mai mult de același lucru miercuri, în timp ce oamenii lui Jurgen Klopp încearcă să-și mențină primele patru speranțe subțiri cu o misiune pe teren propriu împotriva unei echipe Fulham care i-a dat lui Manchester City un adevărat test în weekend.

Gazdele ar putea rămâne din nou fără atacantul Roberto Firmino din cauza unei probleme musculare, în timp ce Fulham îi lipsesc suspendații Aleksandar Mitrovic și Tim Ream din cauza unei accidentări.

Liverpool arată vulnerabil în spate

Prima linie a lui Liverpool s-a pus în viteză în ultimele săptămâni și au marcat 17 goluri în ultimele cinci meciuri, câștigând ultimele patru, dar defensiv mai este încă mult loc de îmbunătățire la Anfield.

Oamenii lui Jurgen Klopp aproape că au trecut cu 3-0 în fața lui Tottenham, în timp ce au fost aduși la 3-3, înaintea câștigătorului din ultima suflare a lui Diogo Jota. Roșii au parcurs cinci meciuri fără porțile libere și au primit șapte goluri în total în ultimele trei meciuri de acasă, în ciuda faptului că au luat șapte puncte din acele meciuri.

Fulham a reușit să găsească o cale împotriva apărării proaste a lui City ultima dată și a marcat în șase meciuri consecutive în deplasare înainte de o înfrângere cu 1-0 la Aston Villa în ultima lor călătorie, așa că ar trebui să se aștepte ca Cottagers să marcheze chiar dacă revendicarea de puncte este dincolo de ei.

În formă, Jota este un candidat curat la marcator

Jota a ieșit de pe bancă pentru a lovi câștigătorul împotriva lui Spurs și poate fi bine recompensat cu un loc de start miercuri. Internaționalul portughez are cinci goluri și un assist în ultimele sale patru jocuri, nereușind să înscrie doar într-unul dintre acele meciuri, așa că arată un candidat puternic pentru un gol în orice moment.

O victorie cu 3-1 pentru Liverpool este predicția corectă a scorului, deoarece Liverpool se află într-o formă impresionantă de marcare, dar Fulham a livrat doar mai mult de trei într-un meci într-o singură ocazie în acest mandat – o înfrângere cu 4-1 acasă la Newcastle în octombrie.