Predicții Liverpool vs Tottenham Hotspur 30 Aprilie 2023

Pronostic Liverpool vs Tottenham Hotspur pentru confruntarea de duminică în Premier League la Anfield. Liverpool poate sări într-un loc în Europa League cu o victorie acasă la Spurs. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

18:30 Anfield
Predicție
Liverpool și ambele echipe vor marca
Incredere
Liverpool 2-1
Incredere
Mohamed Salah va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Liverpool a câștigat ultimele trei meciuri, încasând în fiecare
  • Tottenham a câștigat un punct în ultimele trei meciuri, inclusiv acea înfrângere cu 6-1 pe Newcastle
  • Roșii au câștigat 10 dintre cele 15 meciuri de pe teren propriu în acest sezon
  • Ambele echipe au marcat în ultimele șapte meciuri ale lui Spurs în campionat

Liverpool a sporit speranțele europene

A fost o campanie grea pentru Liverpool, dar roșii au câștigat trei meciuri consecutive pentru a se introduce în mixul european. Ei sunt pe locul șapte după o victorie la mijlocul săptămânii la West Ham, care i-a pus la doar șapte puncte de primii patru. Deși este târziu în cursul zilei, echipa lui Jurgen Klopp și-a ridicat speranțe într-un final puternic al campaniei.

Desigur, lipsurile lor sunt încă la vedere. Roșii nu sunt grozavi din punct de vedere defensiv, în mare parte din cauza greșelilor din spate și a problemelor cu mijlocul terenului care scârțâie. Roșii ar fi câștigat ultimele trei meciuri din Premier League, dar au primit în fiecare meci. Ultima dată când au câștigat patru meciuri la rând a fost în noiembrie și decembrie la începutul acestui sezon, încasând și în toate cele patru victorii.

Spurs primele patru speranțe pe frânghii

Tottenham poate să fi ripostat de la 2-0 cu Man United la mijlocul săptămânii, dar șansele lor de a ajunge în Liga Campionilor se estompează odată cu meciul. Spurs au luat un punct din ultimele trei meciuri, inclusiv lovitura cu 6-1 de la Newcastle de weekendul trecut.

Spurs au căzut cu șase puncte de locul patru, în ciuda faptului că au mai jucat două meciuri, iar clubul caută să se afunde în mizerie după ce a trecut la al doilea manager interimar al sezonului. Șansele lor de a reveni în Liga Campionilor atârnă în această călătorie, unde riscă să rămână în urma roșiilor.

Perspectivele nu sunt grozave pentru echipa lui Ryan Mason, deoarece Spurs au câștigat doar două din ultimele 35 de meciuri în deplasare împotriva lui Liverpool, pierzând 23. Au primit deja mai multe goluri în deplasare (31) decât în ​​orice sezon din Premier League din 2008/ 09. Acest lucru ar putea fi pe cale să se înrăutățească, Roșii marcând de 11 ori în ultimele trei jocuri.

Roșii să asalteze la victorie

Liverpool a pierdut doar unul dintre ultimele 20 de meciuri din Premier League împotriva lui Spurs, obținând 13 victorii. Ei se laudă, de asemenea, cu unul dintre cele mai bune recorduri pe teren propriu din ligă, în ciuda dificultăților lor, câștigând 10 din cele 15 meciuri la Anfield în Premier League în acest trimestru. Cu toate acestea, ei au reușit doar o singură porțiune liberă în ultimele șapte meciuri din ligă, așa că mai există puțină încredere în linia de fundal.

Din fericire, Liverpool marchează suficient pentru a ușura problemele din spate. Mohamed Salah a marcat opt ​​goluri în ultimele opt meciuri pe teren propriu în toate competițiile, găsind plasa cel puțin o dată în fiecare dintre ultimele șase. De când Salah s-a alăturat lui Liverpool în 2017, niciun jucător nu a marcat mai multe goluri în Premier League împotriva lui Tottenham decât egipteanul (7). El a marcat ambele goluri în victoria cu 2-1 a lui Liverpool împotriva lui Spurs în meciul invers și este un pariu bun pentru a marca oricând duminică.

În timp ce Roșii au avut o pierdere defensivă în ultimul timp, ei nu au primit 2+ goluri în trei meciuri consecutive în campionatul de acasă din septembrie 2012. Spurs a marcat un singur gol într-o înfrângere aici, Liverpool câștigând cu 2-1 la scor corect. predictie.