Predicții Luton vs Blackburn Rovers 17 Septembrie 2022

Predicțiile Luton vs Blackburn Rovers înaintea acestei confruntări de campionat de sâmbătă. Va reuși Luton să câștige prima lor victorie acasă a sezonului la a șasea încercare? Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite de campionat și sfaturi de pariuri.

17:00 Kenilworth Road
Predicție
A desena
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Carlton Morris va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Luton a remizat trei dintre cele cinci meciuri din campionatul lor de acasă în 2022-23.
  • Ambele meciuri dintre aceste cluburi au fost extrase sezonul trecut.
  • Carlton Morris a marcat în patru dintre ultimele sale cinci apariții la Luton, inclusiv în fiecare dintre ultimele trei pe Kenilworth Road.

Schimbarea tactică a lui Tomasson ar putea fi repetată la Luton

Luton încă caută prima victorie acasă a sezonului înaintea vizitei lui Blackburn la Kenilworth Road de sâmbătă – iar așteptarea ar putea continua dacă Rovers își poate repeta meciul de la mijlocul săptămânii împotriva lui Watford.

Jon Dahl Tomasson a trecut de la 4-2-3-1 pentru a se potrivi cu sistemul 3-4-3 al Hornets și a funcționat foarte bine, deoarece Blackburn, cu câțiva apărători experimentați înapoi pentru a construi o platformă, a câștigat cu 2-0 la Parcul Ewood. Danezul va fi tentat să păstreze credința cu același sistem și personal împotriva unei echipe care operează și un sistem cu trei apărători în Hatters.

Șeful lui Luton, Nathan Jones, nu și-a putut ascunde furia că i s-a refuzat un penalty pentru un handbal flagrant la sfârșitul remizei lor 2-2 cu Coventry - a treia remiză în cinci meciuri acasă până în prezent. Nivelul celor de la Sky Blues a fost un efort de clasă mondială de la distanță al lui Gustavo Hamer și probabil a fost la fel de enervant pentru Jones.

Morris un bărbat în formă 

Unul dintre elementele pozitive care a ieșit din joc pentru gazde a fost forma de goluri continuă a lui Carlton Morris, care a marcat cinci goluri în ultimele sale cinci jocuri – dar par să se bazeze aproape în totalitate pe semnarea verii pentru a marca acum.

Aceste două părți par strâns corelate în acest moment și tragerea la egalitate trebuie să fie din nou un mare alergător aici - așa cum a fost sezonul trecut, când ambele meciuri dintre cele două s-au încheiat complet. Trei dintre ultimele patru meciuri head-to-head au fost extrase și, deși Rovers nu a fost încă implicat într-un impas în acest sezon – toate cele cinci meciuri de acasă ale lui Luton s-ar fi putut termina cu ușurință așa.

Se prognozează un egal 1-1, deoarece Rovers au marcat pentru goluri în patru meciuri în deplasare în acest mandat, deși trei au venit la Swansea la începutul lunii august, când zburau. Luton a păstrat doar o porțiune fără gol pe teren propriu, dar nu a reușit să marcheze decât în ​​trei dintre cele 18 meciuri de acasă din 2022.