Predicții Luton vs Huddersfield 04 Octombrie 2022

Predicții Luton vs Huddersfield pentru întâlnirea de marți a campionatului de la Kenilworth Road. Pot pălărierii să adune mai multă mizerie asupra vizitatorilor lor asediați? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite. 

21:45 Kenilworth Road
Predicție
Luton să câștige
Incredere
Luton 2-0
Incredere
Raționament
  • Huddersfield Town a pierdut patru din ultimele cinci jocuri și a suferit șapte înfrângeri în 10 meciuri de ligă din această campanie.
  • Luton Town a înregistrat victorii consecutive împotriva Blackburn Rovers și Hull City.
  • Gazdele au suferit o singură înfrângere în ultimele șapte meciuri, înregistrând patru victorii.

Noul șef Terrier a fost aruncat la capătul adânc

Mark Fotheringham a început cu pierdere în mandatul său ca șef Huddersfield Town sâmbătă, supravegheând înfrângerea blândă cu 3-1 a Terrierilor la Reading. Cu oaspeții înregistrând o retur de doar șapte puncte din 10 meciuri în acest sezon, înlocuitorul lui Danny Schofield nu se va face iluzii cu privire la dimensiunea sarcinii sale, iar călătoria de marți la Luton Town va reprezenta un alt test greu.

Huddersfield a pierdut patru din ultimele cinci meciuri, marcând doar trei goluri în timpul acelei runde și încasând opt, lăsând doar Coventry City – care a jucat cu trei jocuri mai puțin decât Terrieri – sub ei în tabel. După ce a pierdut patru la rând pe drum, Huddersfield este, de asemenea, singurul club din campionat cu un record de pierderi de 100% în deplasare în acest mandat, iar lucrurile s-ar putea înrăutăți înainte să se îmbunătățească pentru Fotheringham.

Într-adevăr, Luton a câștigat victorii consecutive cu un succes confortabil la Hull City sâmbătă și acum a câștigat patru din ultimele șapte meciuri – pierzând o singură dată. Doar patru echipe din campionat au primit mai puține decât cele 10 goluri ale Hatters în acest sezon, iar o echipă vizitatoare cu doar 10 goluri în tot atâtea meciuri din acest sezon ar putea avea dificultăți să pătrundă.

Pălărierii pot continua să alerge bine

Forma îngrozitoare a lui Huddersfield și incertitudinea care îi înconjoară sub un nou șef fac ca sprijinul lui Luton să fie jocul evident pentru marți – par o valoare excelentă pentru a încheia o serie de șase meciuri fără victorii în întâlniri cap la cap.

Între timp, o reușită de 2-0 pentru gazdele solide ar putea atrage, adunând mai multă mizerie clubului din Yorkshire.