Predicții Luton vs Hull City 08 Mai 2023

Predicții Luton vs Hull City înainte de această ciocnire de luni. Hatters sunt deja în playoff-ul campionatului, dar s-ar putea ca Tigrii să nu cadă ușor. Citiți mai departe pentru previzualizarea meciului și sfaturi gratuite pentru pariuri.

17:00 Kenilworth Road
Predicție
A desena
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Hull a fost învins doar într-unul dintre ultimele opt meciuri
  • Nouă dintre ultimele 11 meciuri ale lui Luton au prezentat mai puțin de trei goluri
  • Luton este neînvins în 13 meciuri de campionat

Pălărierii pot privi înainte

Campionii Burnley sunt singura echipă care a pierdut mai puține meciuri în al doilea nivel decât Luton în acest sezon, iar Hatters intră în ultimul joc al sezonului fiind neînvinși în ultimele 13 ieșiri.

Totuși, ei ar fi putut să ofere lui Sheffield United o provocare mai grea pentru al doilea loc de promovare, dacă nu ar fi remizat 16 jocuri la nivel de divizie.

Ei sunt cu nouă puncte în spatele celor de la Blades, cu un meci până la final și patru în ultimele opt jocuri, așa că pare foarte posibil ca Hull, care se îndreaptă spre Kenilworth Road într-o formă decentă, să poată câștiga o parte din prada.

Tigrii termină cu putere

Hull a trebuit să se mulțumească cu un clasament de mijloc în acest sezon, dar au terminat puternic, deoarece cele două înfrângeri pe care le-au suferit în ultimele zece meciuri au venit acasă la Burnley și la MIddlesbrough, care au fost puternice la Riverside.

Există asemănări între rezultatele lor recente și cele ale lui Luton, deoarece Tigrii au remizat șase din ultimele zece meciuri și, cu opt dintre aceste meciuri terminându-se cu mai puțin de trei goluri, se recomandă o selecție de scor corect 1-1.