Predicții Manchester City vs Brighton 22 Octombrie 2022

Pronostic Manchester City vs Brighton pentru meciul de miercuri din Premier League pe stadionul Etihad. Manchester City caută să revină la căile câștigătoare atunci când Brighton va vizita după o înfrângere cu Liverpool. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Stadionul Etihad
Predicție
Manchester City/Manchester City
Incredere
Manchester City 2-0
Incredere
Erling Braut Haaland va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • City a câștigat toate cele șapte meciuri de acasă în toate competițiile.
  • City a câștigat la pauză în cinci dintre aceste meciuri.
  • Brighton a trecut trei jocuri fără să marcheze.
  • Erling Haaland are 15 goluri în 10 apariții în Premier League.

Orașul are nevoie de un răspuns

Manchester City a suferit prima înfrângere în Premier League a sezonului weekend-ul trecut și va căuta să revină împotriva lui Brighton la Etihad sâmbătă după-amiază.

City a beneficiat de o pauză la jumătatea săptămânii după ce meciul cu Arsenal a fost amânat din cauza implicării Gunners în Europa League, în timp ce Brighton a fost ținut la egalitate cu 0-0 acasă de Nottingham Forest marți.

Albion caută în continuare prima victorie sub noul șef Roberto De Zerbi, iar această așteptare pare să se prelungească dincolo de acest weekend, dar s-ar putea ca City să nu aibă totul pe cont propriu nici la Manchester.

Orașul încă perfect acasă

City nu a câștigat în două, după ce a fost ținut la egalitate 0-0 în Danemarca de către FC Copenhaga săptămâna trecută, ceea ce înseamnă că nu au reușit să înscrie nici în ultimele două meciuri, dar au încă un record perfect pe teren propriu.

Oamenii lui Pep Guardiola au șapte victorii în tot atâtea încercări în estul Manchester, marcând 33 de goluri în acest proces. Ei au condus la pauză și au câștigat cinci dintre acele jocuri, așa că un rezultat City/City în piața de pauză/full-time pare o opțiune bună pentru pariul principal.

Pescărușii îl pot menține respectabil

Brighton se va strădui să obțină ceva din această ciocnire și chiar și un gol s-ar putea să-i depășească, deoarece acum au trecut trei jocuri fără să marcheze, dar pot evita cel puțin o înfrângere mare.

Albion a primit doar mai mult de două ori într-un meci din ligă și au câștigat un punct în acea partidă, când au remizat 3-3 cu Liverpool la Anfield. Oaspeții au un palmares destul de bun împotriva primilor cinci actuali, cu patru puncte din trei meciuri până acum și, având în vedere asta, o victorie cu 2-0 pentru City este alegerea corectă.

City a reușit porțile goale în ultimele două meciuri de acasă și a primit o singură dată în ultimele patru la general, așa că echipa lui Guardiola ar trebui să poată ține Brightonul la distanță.

Ca întotdeauna, Erling Haaland este candidatul remarcabil pentru un obiectiv oricând, chiar și la un preț mic. Norvegianul a marcat 15 goluri în 10 meciuri din Premier League și nu a reușit să înscrie decât în ​​două dintre acestea. Poate că merită să-l susțineți pe norvegian pentru a deschide scorul pentru mai multă valoare dacă plănuiți un constructor de pariuri pentru acest joc, dar un efort oricând din partea fostului bărbat BVB este selecția noastră de trei stele pentru acest joc.