Predicții Manchester United vs Aston Villa 30 Aprilie 2023

Predicții Manchester United vs Aston Villa pentru meciul de duminică în Premier League de la Old Trafford. Oaspeții își pot spori speranțele în Liga Campionilor cu o victorie la United, locul patru? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

16:00 Trafford vechi
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Aston Villa 2-1
Incredere
Marcus Rashford va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • United are în continuare absențe mari în apărare și a trecut joi cu 2-0
  • Villa a marcat în 20 de meciuri consecutive din Premier League
  • Oaspeții au câștigat șase din ultimele șapte meciuri
  • Rashford a marcat de 12 ori în 15 meciuri de pe teren propriu în acest sezon

Top patru nervi pentru United

Cu o pernă de șase puncte peste al cincilea și două jocuri în mână, United nu ar trebui să fie prea îngrijorat de locul lor în Liga Campionilor din sezonul viitor. Cu toate acestea, o serie de o victorie din cinci ar putea face loc unui colaps la sfârșitul sezonului, cu excepția cazului în care Red Devils schimbă lucrurile.

Gazdele se îndreaptă spre acest joc cu probleme în apărare, cu fundașii centrali de prima alegere excluși. Victor Lindelof și Luke Shaw sunt perechea improvizată central-defensivă a lui United, cu Erik ten Hag blocat fără altă opțiune, în ciuda prăbușirii lor împotriva lui Tottenham la mijlocul săptămânii.

Acum, United se întâlnește cu o echipă din Villa în formă, care s-a apropiat de șase puncte de un final puțin probabil în Liga Campionilor. Formația lui Unai Emery zboară pe moment, iar spaniolul are un palmares de a provoca probleme Red Devils.

Vila pe traseul european

Cu 20 de puncte din ultimele opt jocuri, Villa a intrat cu năvală în mixul european. Acum au marcat în 20 de jocuri succesive sub Emery, un record pe care ar trebui să-l extindă având în vedere problemele defensive ale lui United.

Vizitatorii au supraperformat în ceea ce privește Golurile așteptate, dar Emery maximizează și talentul de care dispune. Ollie Watkins a fost transformat sub supravegherea lui, dar Villa a marcat fără să se bazeze pe el în ultimele lor două jocuri.

Cu toate acestea, echipa oaspete va trebui să găsească o modalitate de a-l menține pe Marcus Rashford liniștit. Atacantul a marcat 19 goluri acasă în toate competițiile pentru Manchester United în acest sezon - cel mai mult de la Wayne Rooney în 2009-10. El a marcat de 12 ori în 15 meciuri din campionatul de acasă și este un mare marcator oricând pariat în această confruntare.

Seria de goluri a lui Villa va continua

Problemele defensive ale lui United ar trebui să fie coapte pentru ca Emery să le expună, dar United a marcat în 87% din meciurile de acasă și ar trebui să se dovedească greu de oprit. Având în vedere forma de punctaj a perechii, priviți la ambele echipe pentru a marca ca cel mai bun pariu în aceasta.

United a pierdut două din ultimele trei meciuri din Premier League împotriva lui Aston Villa și ar putea fi vulnerabili aici, având în vedere problemele lor defensive. Emery a câștigat două și a remizat două dintre cele patru întâlniri ale sale în Premier League cu United, învingându-le și în finala Europa League din 2021. Cu oaspeții câștigând șase din ultimele șapte jocuri, susține-i pentru a câștiga cu 2-1.