Predicții Manchester United vs Tottenham Hotspur 19 Octombrie 2022

Pronostic Manchester United vs Tottenham Hotspur pentru meciul de miercuri din Premier League la Old Trafford. Tottenham speră să reducă diferența din partea de sus a Premier League atunci când va vizita Manchester United. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

22:15 Trafford vechi
Predicție
Manchester United va câștiga
Incredere
Manchester United 2-1
Incredere
Harry Kane va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Manchester United a câștigat ultimele trei întâlniri cu Tottenham.
  • Tottenham a câștigat doar două din cele cinci meciuri în deplasare în Premier League.
  • Harry Kane a marcat în fiecare dintre ultimele sale cinci apariții în campionat.

Unite pe curba ascendenta sub zece Hag

Manchester United a avut un egal fără goluri împotriva lui Newcastle în weekend, dar, deși lipsa finalizării va fi o dezamăgire pentru Erik ten Hag, nu se poate nega că se află pe o traiectorie ascendentă după un început de campanie sumbru.

Lăsând deoparte lovitura de 6-3 de la Manchester City, Red Devils au câștigat cinci din ultimele șase meciuri din ligă și au învins oameni ca Arsenal și Liverpool, noul angajat Antony adaptându-se bine la cerințele Premier League.

Pintenii mențin presiunea în partea de sus

Tottenham nu este totuși slăbiți. Antonio Conte și-a luat partea pe locul al treilea în clasament și la doar patru puncte de primul loc, cu victoria lor cu 2-0 asupra Everton ultima dată, obținând șapte victorii din zece meciuri.

Cu toate acestea, doar două dintre aceste victorii au venit departe de casă și au fost depășiți în Derby-ul Londrei de Nord la începutul acestei luni, scăzând și puncte de Chelsea și West Ham în acest mandat.

Bilanțul Red Devils împotriva Spurs îi poate trece

Manchester United are, de asemenea, un record recent fantastic împotriva lui Spurs, câștigând ultimele trei întâlniri și pierzând doar una dintre ultimele șapte întâlniri competitive. Asta, combinat cu victoriile lor impresionante pe teren propriu cu Liverpool și Arsenal, fac ca o victorie acasă să fie atrăgătoare la aceste cote.

Totuși, ei au cedat în ambele victorii și se confruntă cu o echipă Spurs care a marcat în toate cele zece meciuri din ligă până acum, așa că o predicție corectă de scor 2-1 pare o opțiune solidă.

Harry Kane este, de asemenea, o alegere bună pentru marcator după ce a marcat al nouălea gol al sezonului în Premier League împotriva lui Everton. El a marcat în fiecare dintre ultimele sale cinci apariții în campionat și a marcat trei goluri în ultimele patru ieșiri împotriva lui Manchester United.