Predicții Middlesbrough vs Coventry 08 Mai 2023

Predicții Middlesbrough vs Coventry City pentru meciul de luni de la campionat de pe stadionul Riverside. Boro este deja în playoff, dar poate Coventry să obțină punctul de care are nevoie pentru a li se alătura? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile noastre gratuite de meci și sfaturi de pariuri.

17:00 Stadionul Riverside
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Remiză 2-2
Incredere
Raționament
  • Șapte dintre ultimele opt meciuri de acasă ale lui Middlesbrough au prezentat cel puțin trei goluri
  • Boro a cedat în cinci din ultimele șapte ieșiri pe Riverside
  • Coventry a pierdut doar unul dintre ultimele 16 meciuri din campionat

Boro trebuie să se ridice singuri

Progresul lui Middlesbrough sub conducerea managerului începător Michael Carrick a fost una dintre poveștile sezonului de campionat, dar ei sunt în pericol să intre în playoff pe un pic de dezamăgire după înfrângerile cu Luton și Rotherham.

Ei vor vedea acest meci împotriva lui Coventry ca pe o oportunitate de a îndrepta lucrurile, iar încrederea ar trebui să fie în continuare ridicată, deoarece doar campionii Burnley i-au câștigat la Riverside în etapa a doua în acest sezon și sunt al doilea cel mai mari marcatori din divizie, doar unul în urmă. Claretilor.

Sky Blues zboară sus

În ciuda recordului bun al lui Boro pe teren propriu, Coventry își va plăcea șansele și va avea pe hârtie cea mai simplă sarcină dintre echipe de până acum să-și confirme locul în playoff - ei vor intra în cazul în care vor pretinde un egal la Riverside.

Opt meciuri neînvinse pe drum ar trebui să le dea încredere pentru a face asta, chiar dacă victoriile din acea serie au venit toate împotriva echipelor din ultimele șapte – Rotherham, Huddersfield, Blackpool și QPR.

Ei au marcat cel puțin trei goluri în fiecare dintre aceste meciuri și ar putea câștiga un egal distractiv 2-2 care le-ar putea aduce chiar și o semifinală din playoff împotriva adversarilor de luni.