Predicții Millwall vs Blackburn Rovers 08 Mai 2023

Predicții Millwall vs Blackburn înainte de această ciocnire de campionat. Ambele echipe încă mai speră să ajungă în playoff și au avut probleme în ultimul timp. Citiți mai departe pentru predicțiile noastre gratuite de campionat și sfaturi de pariuri.

17:00 Bârlogul
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Ambele echipe au marcat în opt din ultimele zece meciuri în deplasare ale lui Blackburn din campionat
  • Rovers au remizat cinci din ultimele șase meciuri din campionat
  • Millwall a câștigat doar două din ultimele șapte meciuri de pe teren propriu

Totul este în mâinile lui Millwall

A trebui să câștige ultimul lor joc acasă pentru a ajunge în playoff-ul campionatului ar fi fost o situație pe care Millwall ar fi acceptat-o ​​cu bucurie la începutul sezonului, dar nu și-au folosit dominația pe teren propriu în ultimele săptămâni ale campaniei.

Echipa lui Gary Rowett a strâns patru victorii din ultimele 13 meciuri de campionat la The Den, așa că este dificil să aveți încredere deplină în capacitatea Lions de a-și rezerva locul în primele șase locuri.

Nu a marcat în trei din ultimele patru ieșiri pe teren propriu este o altă statistică îngrijorătoare pentru adepții lor, dar ar trebui să poată face acest lucru corect, ambele echipe marcând în aceasta.

Rover-urile sunt specialiștii la desen

Blackburn trebuie să câștige pentru a avea vreo șansă de a ajunge în playoff și chiar și atunci va depinde de ce se întâmplă cu West Brom și Sunderland.

Dar ei au de vină doar pe ei înșiși, deoarece nu au reușit să treacă peste linie în mult prea multe jocuri în ultimul timp. 

Ei nu au reușit să câștige niciunul dintre ultimele opt meciuri și nu ar fi o surpriză dacă s-ar adăuga la cele cinci egaluri pe care le-au câștigat în acea serie, cu 1-1 poate un strigăt bun de scor corect.