Predicții Millwall vs Middlesbrough 08 Octombrie 2022

Predicții Millwall vs Middlesbrough pentru meciul de sâmbătă de la The Den. Poate Millwall să continue să se bazeze pe forma lor de acasă? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Bârlogul
Predicție
Millwall pentru a câștiga
Incredere
Millwall 2-0
Incredere
Raționament
  • Middlesbrough nu a reușit să câștige niciunul dintre ultimele cinci meciuri în deplasare din campionat (D1, S4)
  • Millwall are în prezent al cincilea cel mai bun record de acasă din campionat
  • Șase din ultimele șapte întâlniri dintre aceste două echipe au trecut sub 2,5 goluri de meci

Leii rămân solidi la The Den

Millwall a încheiat campania de campionat din sezonul trecut cu al treilea cel mai bun record acasă din divizie și a reluat de unde au plecat la The Den în acest trimestru. Millwall deține în prezent al cincilea cel mai bun record de acasă din campionat, patru victorii din șase meciuri din ligă pe teren propriu, iar Lions par a fi prea scumpi pentru meciul de sâmbătă împotriva Middlesbrough.

Cele două înfrângeri de acasă ale lui Millwall în acest sezon au venit împotriva Reading și QPR, care sunt în prezent al treilea și, respectiv, al patrulea în campionat. Toate cele patru victorii de acasă ale lui Millwall în acest mandat au venit împotriva unor echipe care se află în prezent în jumătatea inferioară a tabelului. Gazdele sunt închipuite să ia toate cele trei puncte sâmbătă împotriva Middlesbrough, pe locul 18 .

Boro atrage puțin în călătoriile lor

Middlesbrough încă nu a înregistrat o victorie în deplasare în acest sezon, pierzând patru și egalând unul dintre cele cinci meciuri în deplasare de Riverside. Chris Wilder a fost eliberat de atribuțiile sale, deoarece șeful și îngrijitorul lui Boro, Leo Percovich, se confruntă acum cu o călătorie grea la Millwall, în cel de-al doilea joc la conducere interimară. Middlesbrough a marcat un singur gol în ultimele trei meciuri în deplasare – oaspeții ar putea avea dificultăți să distrugă gazdele sâmbătă.

Millwall pentru a câștiga pe piața totală va fi selecția principală pentru meciul de sâmbătă, cu o victorie de acasă cu 2-0 formând predicția Scorul corect. Șase din ultimele șapte întâlniri dintre Millwall și Middlesbrough au trecut sub 2,5 goluri de meci.