Predicții Millwall vs Norwich 04 Martie 2023

Pronostic Millwall vs Norwich City pentru acțiunea de campionat de sâmbătă la The Den. Norwich poate sări înapoi în primele șase și să depășească Millwall cu o victorie asupra Lions, așa că vor reuși ei cu toate cele trei puncte? Citiți mai departe pentru predicțiile noastre gratuite de campionat și sfaturi de pariuri.

17:00 Bârlogul
Predicție
Norwich Draw No Bet
Incredere
Norwich 2-0
Incredere
Raționament
  • Norwich City a câștigat patru din ultimele șapte meciuri din campionat în deplasare.
  • Millwall nu a reușit să câștige cinci din ultimele șapte meciuri de pe teren propriu.
  • Norwich a câștigat șapte și a remizat patru din ultimele 12 meciuri împotriva lui Millwall.

Canarii pot supăra leii cu picioare

Norwich poate sări înapoi în primele șase și să depășească Millwall cu o victorie asupra Lions la Den sâmbătă după-amiază. Echipa lui David Wagner se află pe un val după trei victorii din ultimele patru meciuri din campionat și va primi șansa de a aborda o echipă Millwall care ar putea fi obosită după eforturile lor de la mijlocul săptămânii împotriva lui Luton.

Opusul echipei lui Gary Rowett este întotdeauna o perspectivă dificilă, dar Lions nu au reușit să câștige cinci din ultimele șapte din Londra de Sud și au trecut printr-o serie de meciuri obositoare împotriva concurenților la promovare. Este de lăudat faptul că au învins Sheffield United și au remizat cu Burnley, dar Lions au părut să se epuizeze pe Kenilworth Road marți seara.

Conducând cu 2-0 cu puțin peste jumătate de oră de la final în Bedfordshire, i-au permis lui Luton să revendice un punct meritat. Oricum, nu a fost o performanță deosebit de eficientă până în acel moment, deoarece primul lor gol s-a rezumat la un urlator al portarului, iar al doilea a avut mai mult decât un indiciu de ofsaid.

Red fierbinte chilian poate piper golul lui Millwall

Norwich știe că trebuie să lovească devreme pentru a obține toate cele trei puncte sâmbătă, deoarece echipa care a marcat prima a câștigat în ultimele opt meciuri în deplasare în ligă. Dar oamenii lui Wagner au ieșit rapid din blocuri în ultimele două jocuri și pot cauza probleme cu o linie de atac care se mândrește cu mult ritm și șmecherie.

Interulul împrumutat de la Arsenal, Marquinhos, a marcat unul și a asistat un altul weekend-ul trecut, dar starul chilian Marcelino Nunez arată mai bine oricând un golgheter joacă aici, după ce a fost împins într-un rol de atacant secundar în ultimele două meciuri, împingând de două ori împotriva Birminghamului.

Millwall a primit patru goluri în ultimele trei meciuri de acasă și a pierdut cu 2-0 cu Norwich pe Carrow Road la începutul acestui mandat, așa că merită să susțină o victorie similară pentru oaspeți, care au înregistrat doar de trei ori în ultimele cinci jocuri.