Predicții MK Dons vs Sheffield Wednesday 06 August 2022

Predicții MK Dons vs Sheffield Wednesday pentru meciul de sâmbătă din Liga 1. Cu două dintre cele mai bune ținute de atac din sezonul trecut, este de așteptat divertisment în Milton Keynes? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Sheffield Wednesday 2-1
Incredere
Raționament
  • Ambele întâlniri din sezonul trecut dintre Milton Keynes Dons și Sheffield Wednesday au văzut ambele echipe net, conținând un total de opt goluri.
  • MK Dons și Sheffield Wednesday au marcat fiecare 78 de goluri în Liga 1 sezonul trecut, un număr îmbunătățit doar de alte trei ținute.
  • Sheffield Wednesday a văzut ambele echipe net în patru din ultimele cinci meciuri competitive, inclusiv un egal nebunesc 3-3 cu Portsmouth ultima dată.

Concurenții la promovare se întâlnesc devreme

Milton Keynes Dons și Sheffield Wednesday au terminat pe locul al treilea și, respectiv, al patrulea, înainte de a pierde în play-off-ul League One sezonul trecut și, deși niciunul nu a început campania 2022-23 cu o victorie ultima dată, se așteaptă ca ambii să provoace încă o dată.

Gazdele lui Liam Manning au marcat 78 de goluri în etapa a treia, iar returul de vară a lui Will Grigg ar trebui să-i vadă să-și mențină recordul puternic de atac. MK Dons s-a confruntat cu probleme la început, când au căzut în înfrângere la Cambridge United săptămâna trecută, în ciuda faptului că a gestionat două treimi din joc, deși cele mai recente meciuri ale lor împotriva Owls au văzut ambele goluri la fiecare capăt, plasa fiind lovită în total de opt ori. .

Între timp, Sheffield Wednesday, de la Darren Moore, a fost echipa mai bună în timpul unui egal 3-3 cu Portsmouth în prima zi, iar un atac cu oameni ca Lee Gregory și Josh Windass ar trebui să prospere la acest nivel. Cu toate acestea, patru dintre ultimele cinci meciuri competitive au fost marcate de goluri la ambele capete, iar ultima foaie neîntreruptă a Owls a avut loc pe 19 aprilie, cu șapte meciuri competitive în urmă.

Se așteaptă divertisment atunci când se întâlnesc lovituri grele

Niciunul dintre acești concurenți probabili la promovare nu încep sezonul într-o manieră ideală, dar ambii lăudându-se cu atacuri care ar putea face daune în gradul al treilea, susținerea ambelor echipe pentru a înscrie pare un joc puternic pentru sâmbătă.

Între timp, Sheffield Wednesday este neînvins în trei întâlniri cap la cap, făcând o dublă în ligă față de MK Dons sezonul trecut și ar putea merita sprijinit pentru o victorie cu 2-1 în deplasare.