Predictii Monza vs Roma 03 Mai 2023

Predicții Monza vs Roma pentru întâlnirea lor de Serie A de miercuri. Romii își continuă lupta pentru locurile europene pe drum la mijlocul tabelului Monza. Citiți mai departe pentru previzualizarea gratuită a meciului și sfaturi pentru pariuri

22:00 Stadionul Brianteo
Predicție
Monza Draw No Bet
Incredere
Monza 2-1
Incredere
Raționament
  • Monza a câștigat fiecare dintre ultimele trei meciuri din Serie A
  • Roma a reușit o singură victorie în ultimele nouă partide în deplasare în toate competițiile
  • Ambele echipe au marcat în zece din cele 16 meciuri ale Romei în deplasare în Serie A în acest trimestru

Roma ar putea fi și mai frustrată de la mijlocul tabelului Monza

Roma riscă să scape de locurile europene în Serie A în acest sezon și ar putea suferi un alt eșec pe drumul către Monza.

Oamenii lui Jose Mourinho au o egalitate în semifinalele Europa League cu Bayer Leverkusen la orizont, dar implicarea lor în competiția continentală pare să fi avut un efect secundar asupra formei lor în ligă.

De când a lovit Feyenoord cu 4-1 în manșa secundă din sferturile de finală Europa League, Roma a pierdut în fața Atalanta și a remizat cu Milan și riscă să iasă din primele șase.

De asemenea, accidentările continuă să fie o problemă pentru echipa lui Mourinho, care l-a văzut pe fundașul Marash Kumbulla decolat împotriva Milanului cu accidentare ultima dată, și merită să fie acceptat împotriva lui Monza.

Blocat în obscuritatea de la mijlocul mesei, Monza nu are prea multe de jucat în Serie A în acest sezon, dar asta le-a dat un sentiment de libertate în jocurile rămase.

Ei au câștigat fiecare dintre ultimele trei meciuri din ligă împotriva lui Inter Milano, Fiorentina și Spezia și merită selectați în piața fără pariuri.

În ceea ce privește o predicție corectă a scorului, ambele echipe au marcat în fiecare dintre ultimele trei competiții ale Romei, așa că o victorie cu 2-1 în fața lui Monza ar putea fi calea de urmat.