Predicții New England Revolution vs Orlando City 16 Iunie 2022

Pronostic New England Revolution vs Orlando City pentru acest meci din MLS. Vor juca aceste două părți un alt thriller? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

02:30 Stadionul Gillette
Predicție
Ambele echipe vor marca și peste 2,5 goluri de meci
Incredere
New England Revolution 2-1
Incredere
Raționament
  • Această alegere a ajuns în toate cele șapte întâlniri anterioare.
  • Au fost cel puțin trei goluri marcate în șapte dintre ultimele nouă meciuri ale lui Orlando City.
  • Ambele echipe au marcat în șase dintre gazde în ultimele șapte meciuri.

Confort acasă

Gazdele intră în aceasta căutând să-și extindă forma dominantă recentă pe terenul de acasă atunci când îi întâmpină pe Orlando City pe Stadionul Gillette și vor fi excepțional de încrezători că pot face exact asta, deoarece sunt neînvinși în ultimele lor cinci întâlniri cu vizitatorii. . New England Revolution nu a experimentat înfrângeri în ultimele lor patru meciuri de acasă, dar doar două dintre acestea s-au soldat cu victorii.

Orlando City a fost implicat în câteva meciuri interesante în ultimul timp. De fapt, ultimele șase meciuri din MLS au fost marcate în medie de 3,33 goluri pe meci. În prezent, vizitatorii ocupă locul cinci în Conferința de Vest și în această etapă incipientă sunt bine în mixul pentru playoff. Ei au pierdut doar unul dintre cele șapte meciuri în deplasare din campionat până acum în această campanie și le pot face viața extrem de dificilă gazdelor.

Golurile sunt la ordinea zilei

Ne așteptăm la o ciocnire interesantă când acești doi ies pe teren. Ultimele șapte întâlniri au fost toate întâlniri cu scoruri mari și așa o vedem pe aceasta. Ne vom alătura cu ambele echipe să marcheze și cel puțin trei goluri asistate.