Predicții Newcastle vs Brentford 08 Octombrie 2022

Pronostic Newcastle vs Brentford pentru meciul de sâmbătă din Premier League de la St. James Park. Brentford încă caută prima lor victorie în deplasare din sezon, pot lua punctele la St. James Park? Citiți mai departe pentru sfaturile noastre gratuite de pariuri și pronosticuri.

17:00 Parcul St James
Predicție
Brentford dublă șansă (câștigă sau egal)
Incredere
Brentford 2-1
Incredere
Raționament
  • Șapte dintre cele 11 puncte ale lui Newcastle în acest sezon au fost câștigate împotriva echipelor nou promovate
  • Brentford a pierdut două din ultimele opt meciuri în deplasare din Premier League (W3, D3)
  • Brentford a păstrat o porțiune liberă în ultimele 20 de meciuri în deplasare din Premier League
  • Ambele echipe au marcat în șase dintre ultimele șapte meciuri ale lui Newcastle din toate competițiile

Optimismul de pe Tyneside poate induce în eroare

Optimismul a trecut prin St. James Park de când Eddie Howe a sosit pe Tyneside, iar echipa sa din Newcastle ocupă în prezent a șaptea în Premier League. Privind dincolo de hype, acest lucru a fost provocat de o serie de noi autografe și veți descoperi că sezonul lui Newcastle a fost mai puțin impresionant decât vă vor face mulți să credeți.

Șapte dintre cele 11 puncte din Premier League ale lui Newcastle în acest sezon au fost câștigate împotriva echipelor nou promovate din Bournemouth, Nottingham Forest și Fulham. Newcastle a lovit Fulham cu 4-1 la Craven Cottage ultima dată; Gazdele au jucat mai mult de 80 de minute de joc cu zece oameni, după ce Nathaniel Chalobah a primit ordinele de marș la 8 minute. Newcastle poate fi evitat la cote în acest sezon, după ce a remizat cinci dintre cele opt meciuri din Premier League în acest sezon.

Albinele au prețuri excesiv la alegerea formei Premier League

Brentford a impresionat prin patch-uri în acest sezon, iar la alegerea formei lor din Premier League, The Bees par ușor suprapreț pentru vizita lor la St. James Park de sâmbătă. Brentford a înregistrat victorii cu 4-0 și, respectiv, 5-2 împotriva lui Manchester United și, respectiv, Leeds, iar echipa lui Thomas Frank a pierdut acum doar două din ultimele opt meciuri în deplasare în Premier League (W3, D3). Brentford a marcat de 14 ori în ultimele opt meciuri în deplasare din campionat, nereușind să înscrie doar în două jocuri în acea perioadă, iar oaspeții au cu siguranță armele pentru a cauza probleme lui Newcastle sâmbătă.

Cearșafurile curate puțin probabil la St. James Park

Se crede că Brentford va obține un rezultat pozitiv sâmbătă, dar o porțiune fără gol pare puțin probabilă. Brentford a păstrat o porțiune liberă în ultimele 20 de meciuri în deplasare din Premier League – acest meci din sezonul trecut a servit un thriller de șase goluri care s-a încheiat cu un egal 3-3.

Newcastle s-a străduit să păstreze foaia curată în acest sezon, ambele echipe marcând în șase din ultimele șapte meciuri din toate competițiile.

Brentford Double Chance poate fi susținută la cel mai bun preț 11/10 sâmbătă și face mult mai atractiv decât 4/5 oferit pentru o victorie acasă. Brentford Double Chance va fi selecția principală pentru meciul de sâmbătă, cu o victorie cu 2-1 în deplasare formând predicția Scor corect.