Predicții Newcastle vs Everton 19 Octombrie 2022

Pronostic Newcastle vs Everton pentru meciul de miercuri din Premier League din nord-est. Everton caută să revină după înfrângeri succesive când vizitează Newcastle. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

21:30 Parcul St James
Predicție
Everton dublă șansă (câștigă sau egal)
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Everton a pierdut doar două din ultimele opt meciuri din Premier League.
  • Newcastle a câștigat doar trei dintre cele zece ieșiri în campionat în acest sezon.
  • Aceste echipe au remizat zece dintre cele 20 de meciuri de ligă în acest sezon, dintre care cinci s-au încheiat cu 1-1.

Magpies se dovedesc a fi specialiști în desen

Newcastle a avut norocul să scape cu o egalitate când a vizitat Manchester United duminică și au șanse mari să-și prelungească șira neînvinsă miercuri împotriva lui Everton, deși este puțin probabil să se descurce pe cont propriu la St James' Park.

Magpies lui Eddie Howe sunt acum neînvinși în cinci jocuri și singura lor pierdere în acest sezon a fost o înfrângere subțire la Anfield, care a venit printr-un câștigător din ultimul suflu din partea lui Jurgen Klopp.

Acestea fiind spuse, Newcastle a avut șase remize din zece meciuri din Premier League și două dintre cele trei victorii ale lor au venit împotriva cluburilor nou-promovate.

Toffeele se dovedesc greu de învins

Everton a fost mai puțin norocos în weekend, deoarece a căzut la o înfrângere meritată cu 2-0 la Spurs, în ciuda unei performanțe defensive pline de spirit în cea mai mare parte.

Acest lucru a făcut înfrângeri consecutive pentru echipa lui Frank Lampard, dar înainte de aceasta, ei au fost neînvinși în șase meciuri și au primit doar patru goluri în acest proces, inclusiv un egal fără gol împotriva arhi-rivalelor Liverpool.

Everton poate evita o altă pierdere

În ciuda rezilienței noi a celor de la Toffees, Newcastle are prețul ca favoriți la victorie, dar cred că valoarea se află pe cealaltă parte a monedei.

Newcastle a câștigat doar trei din zece meciuri din Premier League și se confruntă cu o echipă Everton greu de învins, așa că susțin vizitatorii pe piața dublei șanse.

O remiză pare rezultatul cel mai probabil, aceste echipe având zece impasuri în 20 de meciuri combinate din campionat în acest sezon. Cinci dintre acestea au fost 1-1, așa că pentru asta optez ca predicție corectă a scorului meu.