Predicții Newcastle vs Southampton 30 Aprilie 2023

Pronostic Newcastle vs Southampton pentru meciul de duminică în Premier League de pe Tyneside. Clubul de jos, Saints, alunecă mai aproape de retrogradare, în timp ce se îndreaptă spre nord-est. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

16:00 Parcul St James
Predicție
Newcastle Peste 2,5 goluri de echipă
Incredere
Newcastle 4-1
Incredere
de Lira Joelinton va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Southampton a pierdut cinci din ultimele șase meciuri
  • Saints au primit 16 goluri în ultimele șapte
  • Newcastle a marcat 10 goluri în cele două meciuri din ultimele șapte zile
  • Joelinton a marcat patru goluri în ultimele sale cinci meciuri

Forma de acasă poate duce Newcastle în Europa

Newcastle a marcat 10 goluri în ultimele șapte zile, oferind victorii uriașe împotriva Everton și Tottenham. În timp ce se pregătesc să găzduiască partea de jos a Premier League, un clasament în top-patru este din ce în ce mai aproape pentru Magpies.

Newcastle mai are doar șase meciuri de jucat și au un avans de opt puncte față de Spurs, pe locul cinci, care au jucat un meci mai mult. În timp ce echipa lui Eddie Howe caută să treacă peste linie și să-și asigure o revenire la clasamentul de top al Europei, Magpies va fi stimulat de faptul că patru din ultimele șase meciuri sunt acasă.

Sfinții care se scufundă ar putea fi uimiți

Southampton nu a câștigat nicio victorie în ultimele opt meciuri, pierzând patru din ultimele cinci, deoarece șansele lor de supraviețuire par peste tot. Ei sunt la șase puncte de siguranță și înrădăcinați până la capătul tabelului, o poziție care se va înrăutăți având în vedere sarcina grea care le are în față.

Saints l-au tulburat pe Arsenal, au completat o dublă față de Chelsea și au încheiat efectiv perioada lui Antonio Conte la Tottenham, dar au suferit și o mulțime de înfrângeri grele. Ei au trimis trei goluri la fiecare dintre primele două, în timp ce au fost învinși cu 4-1 de Newcastle la St Mary's.

Oaspeții au trimis 16 goluri în ultimele șapte meciuri și vizitează una dintre formațiile ligii, așa că acest lucru ar putea deveni urât.

Cursa câștigătoare a lui Newcastle va continua

Magpies au câștigat șapte din ultimele opt jocuri, în timp ce au găsit plasa de 23 de ori în ultimele opt jocuri. Howe reușește să-i schimbe pe Callum Wilson și Alexander Isak în formația sa de pornire și în afara ei, iar Newcastle rămâne clinic, cu distribuția de susținere împletind cu goluri.

Chiar și Joelinton arată de ce clubul a plătit atât de mult pentru ca el să fie atacantul lor central, după ce a lovit în fiecare dintre victoriile lor în această săptămână. Brazilianul a marcat patru goluri în ultimele sale cinci jocuri datorită faptului că a jucat mai sus pe teren, așa că este o opțiune bună de marcare oricând.

Având în vedere forma de marcare a lui Newcastle, este foarte util să marcheze trei sau mai multe duminică, după ce au câștigat deja toate întâlnirile cu ultimele patru. Gazdele vin în acest meci și știu că alte victorii cu scoruri mari le pot aduce în Europa, așa că înapoi pe Magpies pentru o nouă victorie cu 4-1.