Predicții Newcastle vs Wolverhampton 12 Martie 2023

Pronostic Newcastle vs Wolverhampton pentru meciul de duminică în Premier League de la St. James' Park. Poate Newcastle să-și încheie runda fără victorii când Wolves vizitează? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

18:30 Parcul St James
Predicție
Newcastle va câștiga la zero
Incredere
Newcastle 2-0
Incredere
Anthony Gordon va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Newcastle a câștigat șase dintre cele 12 meciuri pe teren propriu, pierzând doar o singură dată.
  • Newcastle a primit doar opt goluri acasă, în timp ce Wolves au marcat doar nouă din 13 încercări în călătoriile lor.
  • Wolves au pierdut peste jumătate din meciurile lor în deplasare în ligă.

Newcastle caută răspuns

Newcastle se află în mijlocul unei crize dificile, dar un meci de acasă împotriva Wolves de duminică pare o ocazie bună de a pune capăt acestei runde.

Speranțele Magpies de a pune capăt secetei lor de argint s-au încheiat la Wembley la sfârșitul lunii trecute, după o înfrângere cu 2-0 în finala Cupei EFL în fața lui Manchester United, iar oferta lor de top patru a fost anulată de cinci meciuri fără victorie în ligă. .

Lupii ar trebui să intre în joc într-o dispoziție încrezătoare după ce au învins Tottenham ultima dată pentru a pune o oarecare distanță între ei și cei trei de jos, dar totuși se vor lupta să obțină ceva la St James' Park.

Cheia pentru confortul casei pentru Magpies

Necazurile lui Newcastle au venit în mare parte departe de casă și își pot reveni după ce și-au pierdut recordul de neînvins la St James' Park împotriva lui Liverpool în ultimul lor meci acasă.

Acel meci a venit imediat înainte de întâlnirea lor de la Wembley, iar eliminarea lui Nick Pope după doar 22 de minute a încheiat efectiv acea confruntare ca un concurs, deoarece erau deja în jos cu 2-0.

Newcastle are cinci victorii în ultimele opt meciuri de acasă din toate competițiile și a primit doar opt goluri în 12 ieșiri din Premier League în fața propriilor fani.

Lupii au pierdut șapte din cele 13 deplasări, marcând doar de nouă ori, așa că o victorie acasă la zero pare o opțiune puternică pentru pariul nostru principal.

Nu vă așteptați la artificii

Succesul lui Newcastle în acest sezon s-a construit pe baze solide defensive și nu au marcat mai mult de două ori într-un singur meci din decembrie, o serie de 13 meciuri. Wolves primesc în medie 1,5 goluri pe meci în deplasare în campionat, așa că o victorie cu 2-0 pentru gazde este alegerea corectă a scorului.

Golurile nu au curgeat pentru Newcastle la sfârşitul anului, dar recrutul din ianuarie Anthony Gordon pare o opţiune rezonabilă departe de favoriţi. Gordon a înregistrat o medie de 1,6 lovituri pe meci la fostul club Everton în prima jumătate a sezonului. Gordon s-a trezit în unele poziții promițătoare de la mutarea la Newcastle, reușind până acum trei șuturi în patru apariții, în ciuda faptului că a început o singură dată, și își poate deschide contul pentru noul său club duminică.