Predicții Newport County vs Carlisle 24 Septembrie 2022

Predicții Newport vs Carlisle pentru meciul de sâmbătă din Liga a doua la Rodney Parade. După ce au gustat patru înfrângeri la rând, gazdele vor căuta să revină, în timp ce oaspeții caută să intre în primele șapte, dintre care în prezent sunt la doar trei puncte. Citiți mai jos pentru toate sfaturile noastre gratuite.

17:00 Rodney Parade
Predicție
Sub 2,5 goluri de meci
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Mai puțin de trei goluri au fost marcate în trei dintre cele cinci meciuri de acasă ale lui Newport din 2022-2023, inclusiv ultimele două.
  • Mai puțin de trei goluri au fost marcate în două dintre cele trei meciuri ale lui Carlisle în deplasare în acest sezon.
  • Mai puțin de trei goluri au fost marcate în cinci din ultimele șapte întâlniri dintre aceștia la Rodney Parade.

Newport a avut câteva meciuri grele în ultimul timp și va vedea vizita lui Carlisle de la mijlocul tabelului ca o șansă de a scăpa de zona retrogradării. Cumbrienii dețin unul dintre cele mai proaste recorduri în deplasare din divizie și au marcat doar de două ori în trei călătorii pe drum până acum. După înfrângeri consecutive în ligă în fața lui Barrow, locul al doilea și al patrulea Stevenage, echipa lui James Rowberry a dat dovadă de spirit în a împinge League One Forest Green Rovers până la mijlocul săptămânii și poate câștiga un egal 1-1 într-un joc de puține goluri, ambele echipe trecând sub marca de 2,5 în 67% din jocurile lor din acest sezon.