Predicții Norwich vs Sunderland 12 Martie 2023

Pronostic Norwich City vs Sunderland pentru meciul de duminică la Carrow Road. Pot canarii să-și întărească strânsoarea pe un loc în playoff cu o victorie? Citiți mai departe pentru predicțiile noastre gratuite de campionat și sfaturi de pariuri.

14:00 Drumul Carrow
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Norwich 2-1
Incredere
Raționament
  • Ambele echipe au marcat în 12 din cele 18 meciuri în deplasare ale lui Sunderland în acest sezon.
  • Norwich a marcat de două sau mai multe ori în exact jumătate din meciurile de pe teren propriu.
  • Sunderland a lovit fondul fileului în 16 dintre cele 18 meciuri în deplasare în ligă.

Șanse din abundență pe Carrow Road

Ambele părți vin în aceasta cu un număr de accidentări, dar ambele vor fi dornice să pună mai multe puncte pe tablă. Canarii se luptă pentru un loc în playoff și ocupă în prezent locul șase în clasament. Au fost solidi pe terenul propriu recent, câștigând ultimele trei și marcând opt goluri în acest proces. Cu toate acestea, menținerea partidelor curate a fost o problemă constantă și a avut ca rezultat să cedeze în 14 dintre cele 18 ieșiri în campionatul de acasă din acest sezon.

Black Cats s-a luptat, de asemenea, să păstreze foaia curată pe drum, după ce au trimis cel puțin un gol în 14 dintre cele 18 meciuri din ligă. Cu toate acestea, se laudă cu al șaselea cel mai bun record în deplasare din divizie în ceea ce privește punctele acumulate. Dar au pierdut ultimele două meciuri de drum și vor fi dornici să pună asta chiar aici.

Golurile la ambele capete pare a fi cea mai bună piesă

Aceasta va fi o ciocnire competitivă, dar alegerea unui câștigător atunci când ambele părți nu sunt grozave din punct de vedere defensiv este o strategie riscantă. În schimb, vom fi de partea cu ambele echipe să marcheze.