Predicții Norwich vs Wigan 06 August 2022

Pronosticurile Norwich vs Wigan înaintea acestui meci de campionat de sâmbătă. Norwich nu a avut niciun fel de scânteie în ultimul timp, așa că își pot revendica primele puncte din campanie împotriva unei ținute defensive Latics? Citiți mai departe pentru previzualizarea meciului și sfaturi gratuite pentru pariuri.

14:30 Drumul Carrow
Predicție
Wigan dublă șansă (câștig sau egal)
Incredere
Wigan 1-0
Incredere
Raționament
  • Norwich nu a reușit să înscrie în șase din ultimele șapte meciuri competitive și trei din ultimele patru în pre-sezon.
  • Wigan a evitat înfrângerea în nouă din ultimele zece meciuri competitive în deplasare (toate League One).
  • Ambele echipe nu au marcat în patru dintre ultimele șapte meciuri în deplasare ale lui Wigan în campionat.

Laticii pot exploata lipsa de avangardă a Canarelor

Există deja o oarecare presiune asupra Norwich și Dean Smith după ce favoriții la titlu au pierdut primul meci de campionat al campaniei în fața Cardiff. O vizită a unei echipe Wigan Athletic care sunt pe cât de sincere pe cât este ziua lungă nu este o oportunitate ideală de a-și începe campania.

Laticii au avut puțin mai bine de egalul 0-0 din runda de deschidere cu Preston, în ceea ce a fost un început destul de încurajator pentru oamenii lui Leam Richardson. S-ar fi putut crea mai mult în ultimele zece minute dacă North End nu s-ar fi redus la zece oameni și nu ar fi blocat fiecare trup disponibil în spatele mingii.

Oportunitățile de a juca în contraatac de la Carrow Road ar trebui să le convină, iar lipsa generală de vârf a lui Norwich ne determină să ne opunem gazdelor retrogradate și să recomandăm un joc cu dublă șansă pe partea promovată.

Afacere cu scoruri scăzute probabil

Canarii nu au reușit să înscrie în ultimele trei ieșiri, două în pre-sezon și înfrângerea tristă cu 1-0 de pe stadionul Cardiff City weekend-ul trecut, care i-a văzut aproape de nimic. Nici Cardiff nu a creat mare lucru, dar au marcat și au reușit să închidă cu succes.

Aceasta, prin urmare, se consideră a fi o afacere cu scoruri scăzute și șansele unui impas par mari. Dar Norwich ar putea fi prins cu ușurință dând un pui de somn dacă Wigan ar juca corect și lovește atunci când gazdele își asumă inevitabil mai multe riscuri în urmărirea jocului. O victorie cu 1-0 în deplasare merită să fie luată la prețuri corecte de scor înainte ca cei care fac cote să înțeleagă întreaga amploare a lipsei de creativitate a lui Norwich.