Predicții Nottingham Forest vs Liverpool 22 Octombrie 2022

Nottingham Forest vs Liverpool Pronosticuri, Sfaturi de Pariuri și Previzualizări meciuri în Premier League. Liverpool pare să fi dat un colț după victorii consecutive în ligă, pot ajunge trei la rând la City Ground? Citiți mai departe pentru predicțiile noastre.

14:30 Terenul Orașului
Predicție
Liverpool va câștiga la zero
Incredere
Liverpool 2-0
Incredere
Darwin Nunez va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Liverpool a câștigat ultimele trei meciuri în toate competițiile.
  • Roșii au păstrat foaia goală în ultimele două meciuri de ligă.
  • Forest a marcat un singur gol în ultimele patru meciuri.
  • Darwin Nunez are trei goluri în ultimele sale patru jocuri.

Liverpool caută să continue renașterea la Forest

Liverpool se îndreaptă spre Nottingham Forest căutând o a treia victorie consecutivă și sunt mari favoriți pentru a părăsi City Ground cu maximum de puncte.

Echipa Anfield și-a forțat drumul până pe locul șapte în clasament după o pereche de victorii cu 1-0 în fața lui Manchester City și West Ham și se confruntă cu o trupă Forest care încearcă să pună capăt unei serii de opt meciuri fără victorii.

Un alt exclus pentru Liverpool?

Liverpool a reușit doar două partide goale în primele opt meciuri din Premier League, dar au arătat ceva mai multă soliditate în spate în ultima săptămână, devenind prima echipă engleză care i-a refuzat lui City un gol și apoi reușind o retragere împotriva lui West Ham.

Forest s-a luptat în atac și a marcat doar un gol în ultimele patru jocuri. Gazdele au șapte înfrângeri în 11 meciuri până acum și nu au reușit să înscrie în cinci dintre acestea, în timp ce au marcat doar șapte goluri în total în Premier League.

Ținând cont de toate acestea, o victorie la zero pentru oaspeți reprezintă o modalitate bună de a obține ceva valoare din susținerea roșiilor pentru a obține maximum de puncte.

Golurile ar putea fi insuficiente

Liverpool a făcut câteva performanțe devastatoare în atac în acest sezon, lovind nouă împotriva lui Bournemouth la începutul sezonului și șapte împotriva Rangers în Liga Campionilor, dar aceste afișări au fost mai degrabă excepția decât regula.

Oamenii lui Jurgen Klopp au marcat 22 de goluri în ligă în total, ceea ce înseamnă că au 13 în nouă meciuri, eliminând această victorie în fața lui Cherries. Forest a cedat foarte mult uneori, punctul scăzut fiind un 6-0 dribling pe Etihad Stadium, dar au primit doar de două ori în ultimele două jocuri.

Liverpool ar trebui să câștige acest lucru destul de confortabil, dar s-ar putea să nu fie cu o marjă uriașă și o victorie cu 2-0 pentru echipa oaspete are un oarecare atracție. Darwin Nunez a lovit ceea ce s-a dovedit a fi câștigătorul împotriva lui West Ham și acum are trei goluri în ultimele sale patru jocuri (trei starturi) pentru Roșii, așa că semnarea de vară a marcajului arată un candidat bun pentru un gol oricând în primul start de sâmbătă.