Predicții Nottingham Forest vs Southampton 08 Mai 2023

Pronostic Nottingham Forest vs Southampton pentru meciul de luni din Premier League la City Ground. Poate Nottingham Forest să revendice trei puncte prețioase pentru supraviețuire pe cheltuiala colegilor din Southampton? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

22:00 Terenul Orașului
Predicție
Nottingham Forest să câștige
Incredere
Nottingham Forest 1-0
Incredere
Raționament
  • Nottingham Forest a pierdut doar două din ultimele 13 meciuri pe teren propriu
  • Southampton nu a câștigat în nouă meciuri de ligă
  • Patru dintre cele șase victorii pe teren propriu ale lui Forest în acest sezon s-au încheiat cu 1-0

Forest poate depăși rivalii retrogradați

Casele de pariuri nu dau lui Southampton o mare speranță în urmărirea supraviețuirii în Premier League, iar înfrângerea de luni împotriva rivalilor de la retrogradare, Nottingham Forest, ar putea fi ultimul cui în sicriu.

Saints sunt înrădăcinați până la poalele tabelului din Premier League și intră în această ciocnire cruntă de la City Ground, la patru puncte, de Forest, cel de-al treilea.

Dar, în timp ce Tricky Trees au speranță în încercarea lor de a evita căderea, lucrurile arată din ce în ce mai sumbre pentru Southampton, care nu a reușit să câștige niciunul dintre ultimele nouă meciuri din ligă.

Deși au existat unele eforturi recente promițătoare – în special remiza 3-3 de la Arsenal – au existat și multe altele sub normal, care include o înfrângere recentă cu 1-0 la Bournemouth.

Forest, pe de altă parte, joacă destul de bine, cu sfârșitul sezonului la vedere, iar ultimul lor meci acasă i-a văzut învingători cu 3-1 acasă, cu Brightonul, care urmărește Europa League.

Acea victorie vitală asupra Seagulls a fost cuprinsă între înfrângerile în deplasare de la Liverpool și Brentford, care au marcat în minutul 94 pentru a smulge toate cele trei puncte.

După ce a pierdut și cu 3-2 cu Liverpool la Anfield, managerul Steve Cooper va fi pe bună dreptate dezamăgit. Cu toate acestea, rezultatele lor de acasă au fost atrăgătoare și sunt ultimele lor două jocuri de la City Ground care i-ar putea ține pasul.

Tricky Trees au pierdut doar două dintre cele 13 meciuri de pe teren propriu din octombrie, iar aceste reversuri au venit împotriva celor mai bune patru duble Newcastle și Manchester United.

În caz contrar, sprijinul la domiciliu a fost de mare ajutor pentru echipajul lui Cooper, care a câștigat 24 din cele 30 de puncte la baza lor îndrăgita din Nottinghamshire.

Acea secvență de rezultate de pe patch-ul lor prezintă o victorie în fața lui Liverpool și o remiză în fața lui Manchester City, dar, mai important, au înregistrat succese în fața Leeds și Leicester, alte două echipe care se luptă.

Așadar, la cote-împotrivă, Forest arată o valoare bună pentru a acumula mai multă mizerie pe Southampton și, în ceea ce se anunță a fi o afacere curioasă, un scor 1-0 poate fi cel mai bun marjă de victorie.

Patru dintre cele șase victorii de acasă ale lui Forest în acest sezon s-au încheiat cu 1-0, în timp ce Southampton nu a reușit să înscrie în trei din ultimele cinci meciuri în deplasare, dintre care două s-au încheiat cu înfrângeri cu 1-0.