Predicții Partick Thistle vs Queens Park 09 Mai 2023

Predicții și sfaturi Partick Thistle vs Queens Park înainte de această confruntare din playoff din Scoția, marți seara. După o înfrângere haotică și dramatică din sfârșitul zilei, vizitatorii trebuie să se unească pentru a-și menține vii speranțele de promovare. Citiți mai departe pentru sfaturile noastre gratuite de pariuri și pronosticuri.

21:45 Stadionul Firhill
Predicție
Partick Thistle Peste 1,5 goluri de echipă
Incredere
Partick Thistle 2-1
Incredere
Raționament
  • Queen's Park a câștigat o dată în ultimele șapte jocuri
  • Vizitatorii trec de la o înfrângere cu 5-3 în fața Dundee într-o decizie de titlu vineri
  • Gazdele au câștigat cu 4-0 când cele două echipe s-au întâlnit pe acest teren luna trecută

Se poate recupera Queen's Park?

Queen's Park a intrat în ultima zi a sezonului campionatului scoțian cu titlul potențial în mâinile lor, în timp ce a găzduit Dundee într-o confruntare de vârf.

O victorie ar fi asigurat promovări consecutive pentru o echipă din Queen's Park care a făcut parte din Liga 1 în playoff în urmă cu un an. Cu toate acestea, ei s-au destramat după ce au luat un avans devreme cu 2-1 și au căzut la o înfrângere cu 5-3. Nu numai că această înfrângere a făcut ca Dundee să pretindă titlul, dar Ayr a trecut pe locul al doilea, trimițând Queen's Park în primul tur al playoff-ului de promovare.

Oportunitate pentru Partick

Gazdele au o șansă uriașă de a valorifica aici, cu oaspeții probabil încă răvășind de înfrângerea de vineri. Oaspeții s-au poticnit în ultimele săptămâni, câștigând doar una dintre ultimele șapte și suferind cinci înfrângeri în acea serie. Printre acestea a fost o victorie cu 4-0 pentru Partick la începutul lunii aprilie.

Gazdele au câștigat trei din ultimele cinci pe teren propriu, așa că așteaptă-te să facă pradă unei echipe care tocmai a trimis cinci goluri. Queen's Park a primit 14 goluri în ultimele șapte, iar gazdele pot lua conducerea în prima manșă marți seara. Back Partick să marcheze de cel puțin două ori în această egalitate, cu o victorie de 2-1, predicția mea corectă de scor.