Predicții Peterborough vs Morecambe 06 August 2022

Pronostic Peterborough vs Morecambe înaintea competiției de sâmbătă din Liga 1. Este de așteptat divertisment atunci când porosul Morecambe vizitează Peterborough, cu punctaj liber? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Stadionul ABAX
Predicție
Peterborough va câștiga și peste 2,5 goluri de meci
Incredere
Peterborough 3-1
Incredere
Raționament
  • Peterborough United și-a început campania League One cu o victorie cu 3-2 la Cheltenham Town, obținând patru victorii din ultimele șase meciuri din campionat.
  • În plus, patru dintre ultimele șase meciuri competitive ale gazdelor au inclus peste 2,5 goluri.
  • Morecambe a avut cel mai prost record defensiv al League One sezonul trecut, a primit 88 de goluri, dintre care 53 la deplasare.

Peterborough se pregătește să se distreze încă o dată

După ce și-a început campania în Liga 1 cu un succes palpitant cu 3-2 în fața Cheltenham Town, Peterborough United de la Grant McCann pare pregătită să provoace o revenire imediată la nivelul doi. După ce au marcat 83 de goluri în ultimul lor sezon la acest nivel, Posh au fost invitați să se distreze din nou în acest trimestru și vor aștepta cu nerăbdare vizita unei echipe poroase din Morecambe.

Într-adevăr, patru dintre ultimele șase meciuri de ligă ale gazdelor au înregistrat peste 2,5 goluri, Posh câștigând patru dintre aceste competiții, în ciuda retrogradării din campionat. Echipa lui McCann a pierdut doar trei din ultimele nouă meciuri în ultimul trimestru, iar semnarea lui David Ajiboye se adaugă la multitudinea lor de opțiuni de atac, cu oameni ca Jonson Clarke-Harris și Jack Marriot, de asemenea, pregătiți să joace în Liga 1.

Morecambe, deci, par adversarii ideali pentru echipa lui McCann, după ce a primit 88 de goluri masive în Liga 1 în ultimul sezon – cel mai mare număr din divizie. Shrimps au supraviețuit în a treia etapă după revenirea lui Derek Adams în februarie, dar au reușit doar trei victorii în cele 23 de meciuri pe teren propriu, încasând 53 de goluri în acele competiții și se pare că se vor lupta din nou în 2022-23.

Posh pentru a câștiga goalfest

Forța de atac a lui Peterborough și ariergarda îngrozitoare a lui Morecambe fac ca gazdele să merite susținute pentru a câștiga un concurs cu peste 2,5 goluri sâmbătă – 10 dintre ultimele 11 victorii ale acestora au inclus minim trei goluri.

Între timp, un triumf de 3-1 pentru Posh pare o predicție puternică de scor corect.