Predictii Preston vs Cardiff 11 Martie 2023

Predicții Preston vs Cardiff pentru meciul de sâmbătă din campionat. Cardiff va căuta să se îndepărteze mai mult de locurile de retrogradare în timp ce vizitează Deepdale. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile noastre gratuite de meci și sfaturi de pariuri.

17:00 Deepdale
Predicție
Ambele echipe vor marca - nr
Incredere
Cardiff 1-0
Incredere
Raționament

Sfat Raționament

  • Trei dintre ultimele cinci jocuri ale lui Preston s-au încheiat cu 0-0
  • Ambele echipe au marcat – nu, a fost un câștigător în zece din ultimele 12 meciuri ale lui Cardiff
  • Preston și Cardiff au cele mai proaste două recorduri de atac din ligă

Cardiff luptă pentru viața lor

Cardiff City a reușit să se mențină cu șase puncte de locurile pentru retrogradare, cu trei victorii în ultimele patru meciuri din ligă și va căuta să se distanțeze și mai mult de zona de drop în timp ce vizitează Preston sâmbătă.

Cardiff a văzut ambele echipe înscriind doar de două ori în ultimele 12 jocuri, în timp ce Preston nu a reușit să marcheze în patru din ultimele șase jocuri – trei din ultimele cinci s-au încheiat cu 0-0. Acesta pare a fi un meci strâns între cele două echipe cu cele mai proaste recorduri de atac din liga în acest sezon, dar Cardiff are mai multe de jucat în această etapă și va căuta să-și transforme cele trei victorii în patru la patru din cinci. O predicție corectă de scor 1-0 Cardiff se potrivește aici.

Lipsa golurilor

Niciuna dintre echipe nu a fost clinică în fața porții în acest sezon, gazdele au marcat doar 30 în 35 de jocuri în acest sezon, în timp ce Cardiff a marcat doar 27 în același interval de timp. O predicție a ambelor echipe pentru a înscrie – nu, arată bine aici, deoarece niciuna dintre echipe nu marchează liber. Acesta a fost un câștigător în zece dintre ultimele douăsprezece jocuri ale lui Cardiff, în timp ce Preston a văzut trei din ultimele cinci jocuri încheiate cu 0-0.