Predicții Preston vs Hull City 06 August 2022

Predicțiile Preston vs Hull City în previzualizarea meciului nostru pentru meciul de sâmbătă. Pot Tigrii să pretindă încă o victorie după săptămâna trecută, când călătoresc la Deepdale? Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite de campionat și sfaturi de pariuri.

17:00 Deepdale
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Ambele echipe au marcat în cinci dintre ultimele șase meciuri de acasă ale lui Preston din campionat.
  • Ambele echipe au marcat în șapte din ultimele nouă întâlniri cap la cap între cluburi în toate competițiile.

Tigrii pentru a susține un pariu BTTS

Preston a făcut un gol la Wigan weekendul trecut, dar poate scăpa într-o ciocnire strâns luptată cu Hull City la Deepdale. Echipa lui Ryan Lowe a început încet pe stadionul DW și a fost supusă multă presiune în schimburile de deschidere, înainte de a găsi în sfârșit o cale de a ocoli apărarea Latics.

Ar fi putut oferi o amenințare mai mare și în ultimele minute dacă nu ar fi fost cartonașul roșu care i-a văzut pe ei să se agațe pentru un egal 0-0 cu zece oameni. Toate lucrurile fiind egale, PNE ar trebui să creeze suficiente oportunități pentru a trece cel puțin o apărare a Tigers care părea întinsă până la punctul de rupere în prima jumătate a victoriei asupra Bristol City.

Oaspeții au avut norocul să-și finalizeze victoria din spate, când un drive speculativ al lui Jean Michael Seri a trecut peste Dan Bentley printr-o deviere. Cifra lor generală de goluri așteptată de aproximativ 1,5 a fost în creștere față de media sezonului trecut, totuși, și ne alimentează ideea că ambele echipe vor înscrie pariul pentru întâlnirea de sâmbătă.

Remiza 1-1 pare rezultatul cel mai probabil

Ambele echipe au marcat în cinci dintre ultimele șase meciuri ale lui Preston din campionatul de acasă și în marea majoritate a celor mai recente întâlniri directe dintre cluburi, așa că pare un refugiu sigur pentru pariuri în ceea ce pare a fi destul de devreme. meci de sezon.

North End a fost una dintre echipele cele mai directe din divizie în ultimul trimestru și au ritm în față, așa că cheia pentru ca aceștia să câștige aici va fi modul în care fundașii lui Hull fac față acestei abordări sau dacă mijlocașii lor pot obține suficientă posesie pentru a pedepsi gazdele.

Mai multe dovezi ale renașterii lui Hull sunt necesare aici înainte să recomandăm să susținem o echipă care a pierdut 11 meciuri în deplasare anul trecut pentru a câștiga la casa unui club care a fost învins de doar patru ori pe propriul patch. Un impas 1-1 este de preferat ca jocul cel mai bine arătat cu scorul corect, având în vedere jumătate din remizele de acasă ale PNE din ultimul sezon terminat astfel.