Predicții QPR vs Middlesbrough 06 August 2022

Predicții QPR vs Middlesbrough pentru meciul de sâmbătă din campionat. Două cluburi care au ieșit din competiția de playoff la finalul sezonului trecut se întâlnesc într-o confruntare care ar putea oferi indicații din timp cu privire la ambițiile lor generale, așa că care dintre ele obține câștigul? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

17:00 Stadionul Fundației Kiyan Prince
Predicție
Middlesbrough Draw No Bet
Incredere
Middlesbrough 1-0
Incredere
Raționament
  • QPR a pierdut patru din ultimele cinci meciuri de pe teren propriu.
  • Middlesbrough a pierdut doar unul dintre ultimele șase meciuri din ligă sezonul trecut (2 victorii, 3 remize).
  • QPR nu a avut șuturi pe poartă și a câștigat 0 cornere în înfrângerea cu 1-0 de la Blackburn săptămâna trecută.

Beale are o treabă mare să-l învingă pe Boro 

Amploarea sarcinii cu care se confruntă Michael Beale devine acum clară și, după spectacolul sumbru de săptămâna trecută la Blackburn, QPR trebuie să se opună pentru a obține o victorie acasă împotriva Middlesbrough sâmbătă. Rivalându-se cu Huddersfield pentru „performanța ineptă de campionat a săptămânii”, Rangers nu au reușit să înregistreze o singură lovitură în poartă sau să câștige un corner în reversul lor de 1-0 la Ewood Park.

Fanii care și-au văzut blânda înfrângere de pre-sezon cu 3-0 acasă în fața unei echipe Crystal Palace cu mai puțin de jumătate din cel mai bun XI al lor nu vor fi surprinși, deoarece ceva lipsește foarte mult din alcătuirea lui R chiar acum. Revenirea așteptată a mijlocașilor Chris Willock și Luke Amos în această săptămână va fi un pas în direcția bună, dar poate să nu fie suficientă pentru a declanșa o victorie rară acasă.

QPR a pierdut patru din ultimele cinci meciuri de pe teren propriu în campionat, încasând zece goluri în acea perioadă, iar în apărare ar putea fi găsite de o echipă Boro. Echipa lui Chris Wilder a creat multe acasă la West Brom săptămâna trecută, dar a fost obligată să plătească pentru că nu a mers cu 2-0, când Baggies au continuat după pauză pentru a revendica un egal meritat.

Teessiders pot lua punctele înapoi acasă

Adăugarea lui Marcus Forss ar trebui să-i facă pe Teessiders mai eficienți în fața porții pe termen lung, dar are nevoie de timp pentru a se pune la curent. Chuba Akpom a arătat plin de viață împotriva WBA și s-a legat bine cu colegii săi, în timp ce revenirea lui Paddy McNair de la suspendare i-a întărit coloana vertebrală aici.

Oamenii lui Wilder au pierdut doar unul dintre ultimele șase meciuri pe drum în meciul din sezonul trecut și au marcat cel puțin o dată în opt din ultimele zece excursii în deplasare, așa că par demni de o egalitate fără pariuri aici.

O victorie cu 1-0 este prognozată pentru oaspeți, deoarece aceștia au reușit mai multe goluri doar de două ori în ultimele șase meciuri în deplasare, dar au păstrat patru goluri goale.