Predicții QPR vs Watford 11 Martie 2023

Pronosticurile QPR vs Watford pentru meciul de sâmbătă din campionat pe Loftus Road. Chris Wilder preia primul său meci la Watford împotriva unei echipe QPR care nu a câștigat în 12. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile noastre gratuite și sfaturi de pariuri.

17:00 Stadionul Fundației Kiyan Prince
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Watford 2-1
Incredere
Raționament

Sfat Raționament

  • Ambele echipe au marcat în cinci din ultimele șase meciuri QPR și patru din ultimele șase ale lui Watford
  • QPR nu a câștigat niciunul dintre ultimele 12, pierzându-și ultimele 5
  • QPR a primit 12 în ultimele patru jocuri

Un alt nou manager

Watford s-a despărțit de Slaven Bilic la mijlocul săptămânii și de atunci l-a numit pe Chris Wilder să încerce să-și mențină vii speranțele în playoff. Între timp, QPR și-a numit recent un nou manager, Gareth Ainsworth fiind pregătit să preia al treilea joc din West London.

Ainsworth nu s-a bucurat de cel mai bun început al mandatului său la QPR, după ce a pierdut fiecare dintre cele două jocuri ale sale acolo și are o treabă mare pe mâini pentru a ajuta la oprirea alunecării lor rapide în ligă. Între timp, Chris Wilder va căuta să întoarcă succesul lui Watford de o singură victorie în ultimele opt jocuri.

Ca rezultat al celor doi noi manageri care caută să se dovedească, o predicție a ambelor echipe de a înscrie arată bine aici, acesta fiind un câștigător în cinci dintre ultimele șase meciuri QPR și în patru dintre ultimele șase ale lui Watford.

Playoff-ul lui Watford speră să se estompeze

Demiterea de către Watford a lui Slaven Bilic și numirea rapidă a lui Chris Wilder este un semn clar că ei își pot vedea oferta pentru playoff scăzând. Hornets au coborât pe locul 10 în ligă, dar rămân la doar patru puncte distanță de primii șase, iar Wilder va căuta un început rapid pentru a-și menține speranțele vii.

Având în vedere că QPR a pierdut fiecare dintre ultimele cinci jocuri, a primit 12 în ultimele patru și a rămas fără victorie în niciunul din ultimele 12, Wilder nu ar fi putut să ceară un adversar mai potrivit pentru a-și începe mandatul. Ca urmare a acestei forme recente, o predicție corectă de scor 2-1 Watford arată bine aici.