Predicții Rangers vs Kilmarnock 06 August 2022

Predicții Rangers vs Kilmarnock pentru meciul de sâmbătă din Scottish Premiership pe stadionul Ibrox. Vor câștiga Rangerii o victorie de rutină acasă? Citiți mai departe pentru toate predicțiile și sfaturile noastre de pariuri gratuite pentru Scottish Premiership.

17:00 Stadionul Ibrox
2 - 0
Predicție
Rangers să câștige și sub 3,5 goluri de meci
Incredere
Rangers 2-0
Incredere
Raționament
  • Patru din ultimele cinci întâlniri au marcat mai puțin de trei goluri.
  • Rangers au câștigat ultimele trei întâlniri la zero.
  • Kilmarnock este neînvins în ultimele șapte meciuri competitive în 90 de minute.

Gazdele caută să revină după înfrângerea europeană

Rangers s-au întors în acțiunea SPL și vor căuta să obțină două victorii în ligă din două când îl vor primi pe Kilmarnock la Ibrox. Oamenii lui Giovanni van Bronckhorst au pierdut prima manșă a calificărilor pentru Liga Campionilor împotriva Royale Union SG cu scorul de 2-0, iar șeful a fost mai puțin fericit și a declarat că echipa sa a avut norocul să fi pierdut doar cu doi. Se va aștepta la o reacție și, având în vedere recordul Rangers împotriva lui Kilmarnock, s-ar putea să obțină doar unul.

Punctele au fost împărțite în deschiderea sezonului Kilmarnocks, deoarece au reușit să smulgă un egal 1-1 acasă cu Dundee United. Nu a fost pregătirea ideală, având în vedere că acum trebuie să înfrunte cele două puteri din Glasgow Rangers și Celtic în meciuri consecutive, iar Derek McInnes nu s-a descurcat prea bine ca antrenor când a înfruntat Gers, câștigând doar șase din cele 30 de locuri ale sale. întâlniri împotriva lor.

Rangers la marginea întâlnire destul de aproape

Gazdele vor fi excepțional de dezamăgiți de performanța lor în timpul săptămânii și ne așteptăm din plin ca ei să revină la căile câștigătoare aici. Cu toate acestea, nu vedem că este o explozie și credem că vor fi destul de multe perioade de cușcă. Ca atare, vom fi alături de Rangers pentru a câștiga, dar cu mai puțin de patru goluri produse.