Predicții Reading vs Millwall 11 Martie 2023

Pronosticuri Reading vs Millwall și sfaturi de pariuri pentru confruntarea campionatului de sâmbătă după-amiază. Poate Millwall să-și reia impulsul în playoff după câteva rezultate slabe? Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite și sfaturi de pariuri.

17:00 Stadionul Madejski
Predicție
Peste 2,5 goluri de meci
Incredere
Remiză 2-2
Incredere
Raționament

Sfat Raționament

  • Peste 2,5 goluri a fost un câștigător în cinci dintre ultimele șase meciuri de acasă ale lui Reading
  • Reading a pierdut doar unul dintre ultimele șapte meciuri de pe teren propriu
  • Millwall a pierdut trei din ultimele paisprezece jocuri
  • Peste 2,5 goluri a fost un câștigător în trei dintre ultimele cinci jocuri ale lui Millwall

Cetatea de acasă a lui Reading

Reading a fost genial acasă în acest sezon și are al cincilea cel mai bun record acasă din campionat. Câștigând o medie de 1,94 puncte pe meci și după ce a pierdut doar o singură dată în ultimele șapte la Madejski, Reading va fi încrezător în fiecare meci acasă, acesta nu este diferit.

Au fost peste 2,5 goluri în 65% dintre jocurile de acasă ale lui Reading, inclusiv în cinci din ultimele șase, în timp ce peste 2,5 goluri a fost câștigătoare în trei dintre ultimele cinci jocuri ale adversarului Millwall. În condițiile în care Millwall a suferit un egal cu 2-2 și o înfrângere cu 3-2 în fața rivalilor lor de promovare Luton și, respectiv, Norwich, impulsul lor din playoff a început să se bâlbâie, iar Reading va căuta să adauge prejudiciul sâmbătă. Peste 2,5 goluri pare cel mai bun pronostic pentru acesta.

Millwall împinge pentru playoff

În ciuda celor mai recente două rezultate care le-au afectat provocarea playoff-ului, Millwall se află încă la doar un punct în afara primelor șase, în spatele echipei Norwich, care a fost învingătoare cu 3-2 când echipele s-au confruntat săptămâna trecută. Ei vor căuta să revină la căile câștigătoare în acest weekend.

Datorită formei imperioase de acasă a lui Reading în acest sezon, ei vor crede că pot obține ceva din acest joc, iar o predicție corectă a scorului de egalitate 2-2 arată bine pe baza rezultatelor recente. Un pariu mai sigur ar fi să susțină Millwall/remiză pe șansă dublă, cu oaspeții echipa mai puternică și căutând să câștige din nou.