Predicții Real Madrid vs Espanyol 11 Martie 2023

Pronosticurile Real Madrid vs Espanyol pentru întâlnirea de sâmbătă din La Liga. Acum sunt trei jocuri fără victorie pentru gazde – pot ei să încheie acea serie? Citiți mai departe pentru previzualizarea gratuită a meciului și sfaturi pentru pariuri

15:00 Bernabeu
Predicție
Sub 2,5 goluri de meci
Incredere
Real Madrid 2-0
Incredere
Raționament
  • Doar două dintre ultimele zece ieșiri ale lui Real Madrid în La Liga au conținut trei sau mai multe goluri
  • Au fost două lovituri sau mai puține în șapte dintre ultimele 11 ieșiri ale lui Espanyol
  • Realul rămâne neînvins la Bernabeu în ligă în acest sezon

Poate Realul să-și găsească drumul din nou?

A fost un curs ușor îngrijorător pentru Real Madrid, care a remizat cu Atletico Madrid și Real Betis în La Liga, ambele părți ale unei înfrângeri în Copa del Rey în fața Barcelonei.

Fiecare dintre aceste trei meciuri a conținut mai puțin de trei goluri, la fel ca opt din ultimele zece meciuri din ligă.

Echipa lui Carlo Ancelotti va avea speranța într-o revenire în formă la Bernabeu, unde este neînvinsă în 11 meciuri de pe teren propriu, câștigând șapte și încasând doar de opt ori în acest proces.

Espanyol dovedindu-se inconsecvent

Espanyol, pe de altă parte, rămâne în jumătatea inferioară a tabelului, nefiind ajutat de o serie de doar patru victorii din ultimele 15 meciuri din ligă.

Echipa lui Diego Martínez a jucat 11 meciuri în deplasare până acum în acest sezon și a oferit doar 30 de goluri, o medie de mai puțin de trei la 90 de minute.

Într-adevăr, șapte dintre ultimele unsprezece meciuri pe drum au conținut două lovituri sau mai puțin și au adunat doar două puncte în călătoriile lor împotriva echipelor din primele șase.

Prevăd că vor fi mai puțin de trei goluri în acest meci, cu 2-0 la Real Madrid pronosticul meu de scor corect.