Predicții Roma vs Juventus 05 Martie 2023

Predicțiile Roma vs Juventus în previzualizarea meciului nostru pentru meciul de duminică în Serie A. Cu Jose Mourinho interzis încă o dată, își vor continua bianconerii cursul de formă în capitala Italiei? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

21:45 stadion olimpic
Predicție
Juventus va câștiga
Incredere
Juventus 1-0
Incredere
Raționament
  • Juventus a câștigat șase din ultimele șapte meciuri din toate competițiile, inclusiv ultimele patru din Serie A.
  • Roma, între timp, a pierdut în fața lui Cremonese – care anterior nu a câștigat toată campania – marți.
  • Juve a câștigat trei din ultimele patru întâlniri cu Roma.

Mourinho a căzut când Roma a uimit

Roma a devenit marți prima echipă care a pierdut un meci din Serie A împotriva Cremonese în această campanie, după ce a pierdut și cu 2-1 în sferturile de finală ale Coppa Italia la începutul lunii februarie. Un cartonaș roșu arătat lui Jose Mourinho le-a agravat necazurile, iar Special One trebuie să-i ia locul din nou în tribune când se va confrunta duminică cu Juventus. Cu Giallorossi îndurând o formă inconsecventă, bianconerii renașteți își vor plăcea șansele de a mai da o lovitură gazdelor.

Roma a pierdut acum patru din ultimele opt meciuri din toate competițiile (3 victorii și 1 victorie), RB Salzburg și Napoli alăturându-se lui Cremonese pentru a câștiga unul peste Giallorossi în 2023. Roma a fost neinspirată împotriva unei echipe cu al doilea cel mai prost record defensiv din Serie A. ultima dată, atacantul Tammy Abraham a fost aruncat pe bancă în mijlocul unei alergări fără goluri de cinci meciuri. Împotriva celor mai buni, Roma s-a luptat în acest mandat - au câștigat doar unul dintre cele șapte meciuri împotriva altor șapte echipe din Serie A.

Giallorossi au pierdut trei din ultimele patru întâlniri cu Juventus, care au fost într-o formă excelentă în ultimul timp, câștigând șase din ultimele șapte în toate competițiile. Bianconerii au păstrat cinci foaia goală în timpul acelei runde, dar este în atac unde încep să înflorească. Cu Angel Di Maria, Dusan Vlahovic și Federico Chiesa în legătură, aceștia au marcat nouă goluri în ultimele trei, în timp ce Paul Pogba și-a făcut în cele din urmă al doilea debut la Juve în victoria de marți împotriva Torino.

Bianconerii vor trece testul de capital

Având în vedere că primele patru speranțe ale Romei sunt împiedicate de incapacitatea lor de a-i învinge pe cei din jur și Mourinho absent data viitoare, susținerea lui Juventus pentru a cincea victorie consecutivă în ligă pare un joc prudent.

Între timp, oaspeții au primit doar nouă ori în 11 meciuri în deplasare în acest sezon – un număr îmbunătățit doar de Lazio și Napoli (șapte fiecare). Problemele de atac ale Romei înseamnă că o victorie cu 1-0 a Bianconerilor reprezintă o predicție decentă a scorului corect.