Predicții Rotherham vs Middlesbrough 01 Mai 2023

Pronostic Rotherham United vs Middlesbrough pentru meciul de luni de la Campionatul de pe stadionul din New York. Pot Millers să-și asigure statutul de campionat cu o victorie asupra lui Boro, aflat în playoff? Citiți mai departe pentru predicțiile noastre gratuite de campionat și sfaturi de pariuri.

Predicție
Middlesbrough și ambele echipe vor marca
Incredere
Middlesbrough 3-1
Incredere
Raționament

Sfat Raționament

  • Ambele echipe au marcat în fiecare dintre ultimele șase meciuri ale lui Middlesbrough
  • Rotherham a câștigat doar unul dintre ultimele nouă jocuri
  • Middlesbrough a marcat trei sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele nouă victorii

Middlesbrough asigură playoff-urile

Middlesbrough are un loc garantat în locurile din playoff, în ciuda faptului că mai are două meciuri de jucat, cu un diferență de cinci puncte care îi separă de Coventry, locul cinci, care mai are un joc rămas. Aceștia se confruntă cu o vizită la o echipă de la Rotherham, care se va lupta pentru puncte pentru a-și asigura siguranța.

Middlesbrough este favoriții în acest meci, Rotherham câștigând doar unul dintre ultimele nouă jocuri. Cu toate acestea, având în vedere că oaspeții au păstrat foaia liberă în doar 5% din meciurile lor în deplasare în acest sezon și după ce ambele echipe au marcat în fiecare dintre ultimele șase meciuri, Rotherham le-ar putea face greu. Ca rezultat, un pont pentru ca Middlesbrough să câștige și ambele echipe să marcheze iese în evidență pentru acesta.

Rotherham casare pentru supraviețuire

Millers se află la două puncte în afara zonei de retrogradare, acesta fiind jocul lor în mână peste fiecare din echipele de sub ei, și chiar și un punct în acest joc le-ar asigura în esență statutul de campionat datorită diferenței lor de goluri mult superioare.

Middlesbrough a intrat în meciul de luni după-amiază după ce a marcat trei sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele nouă victorii, în timp ce Rotherham are un record bun de goluri acasă, înregistrând o medie de 1,64 de goluri pe meci și ar putea testa apărarea Boro. O predicție corectă a scorului de 3-1 Middlesbrough arată cel mai bine aici.