Predictii Salernitana vs Fiorentina 03 Mai 2023

Predicții Salernitana vs Fiorentina înaintea acțiunii din Serie A de miercuri. Salernitana se apropie de a-și asigura supraviețuirea după o serie de nouă jocuri neînvinsă, pot prelungi asta la 10 când va vizita Fiorentina? Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

19:00 Stadionul Arechi
Predicție
Ambele echipe să înscrie
Incredere
Remiză 1-1
Incredere
Raționament
  • Ambele echipe au marcat în șase din ultimele șapte meciuri ale Salernitanei
  • Fiorentina a marcat în opt meciuri consecutive în deplasare.
  • Salernitana este neînvinsă în nouă, dar șapte dintre acele jocuri s-au terminat complet

Salernitana se apropie de siguranță

Salernitana se află cu șapte puncte mai departe de zona de drop din Serie A, cu doar șase meciuri rămase de jucat înaintea vizitei de miercuri a Fiorentinei.

La Viola este destinată să ajungă la mijlocul tabelului, deoarece retrogradarea nu mai este o amenințare, iar locurile europene nu sunt la îndemână, în timp ce au de concentrat și Europa Conference League - o competiție care ar putea oferi o cale către Europa League din sezonul viitor. .

Goluri la ambele capete apeluri la Salerno

Am considerat un rezultat Salernitana sau egal în piața dublă șansă ca fiind principalul pariu, dar în schimb ambele echipe să marcheze pare cea mai bună opțiune.

Au fost goluri la ambele capete în meciul invers, o victorie cu 2-1 pentru Fiorentina și au fost goluri la ambele capete în șase dintre ultimele șapte meciuri ale gazdelor.

La Viola a marcat în opt meciuri consecutive în deplasare și ambele echipe care au marcat a fost un pariu câștigător în patru din ultimele șase meciuri.

Spora ar putea fi împărțită la Stadio Arechi

Salernitana este neînvinsă în nouă meciuri, dar le-a fost greu să obțină victorii, șapte dintre aceste meciuri terminând în totalitate.

Această rundă înseamnă că I Granata sunt specialiști în remiză din Serie A, cu 13 dintre cele 32 de jocuri la nivel final, și ar putea fi mai mult la fel și miercuri, așa că un rezultat de 1-1 ar putea fi calea de urmat pe piața de scor corect.