Predictii Sampdoria vs Torino 03 Mai 2023

Predicții Sampdoria vs Torino înaintea confruntării din Serie A de miercuri. Perioada lui Sampdoria în Serie A pare să se apropie de sfârșit, deoarece sunt înrădăcinate la piciorul tabelului. Citiți mai departe pentru toate pronosticurile și sfaturile noastre de pariuri gratuite.

19:00 Stadionul municipal Luigi Ferraris
Predicție
Torino va câștiga
Incredere
Torino 2-1
Incredere
Antonio Sanabria va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Sampdoria a coborât cu 5-0 la Fiorentina în weekend.
  • Samp are doar 17 puncte din 32 de jocuri, pierzând 21 dintre acestea
  • Torino are șapte puncte din ultimele nouă disponibile în deplasare

Retrogradarea se găsește pentru Samp, cel mai bun

Sampdoria se îndreaptă spre Serie B, iar Torino îi poate împinge mai aproape de retrogradarea confirmată cu o victorie pe Stadio Luigi Ferraris miercuri.

Samp se află la 10 puncte de siguranță, cu doar 18 puncte rămase și, având în vedere că au doar 17 puncte de arătat din primele 32 de jocuri ale campaniei, o evadare grozavă târziu pare puțin probabilă.

Torino mai puternic pe drum

Torino are doar o victorie în ultimele șase meciuri, dar în ultimul timp au fost mai bine departe de casă, reclamând șapte puncte din ultimele nouă disponibile în călătoriile lor.

Il Toro a câștigat cu 2-0 când aceste echipe s-au întâlnit la Torino în noiembrie și par bine plasate pentru a câștiga o nouă victorie în fața Sampdoriei, care a fost învinsă cu 5-0 de o echipă Fiorentina care avea puțin de jucat în weekend.

Sanabria se remarcă ca marcator

Antonio Sanabria are 10 goluri în 27 de meciuri din Serie A pentru Torino în acest trimestru și șase dintre acestea au venit în ultimele 10 apariții, așa că se remarcă ca un potențial marcator oricând.

O victorie cu 2-1 pentru Torino este predicția corectă a scorului, deoarece, în ciuda dificultăților lor, Sampdoria a marcat acasă, nereușind doar să facă acest lucru într-unul din ultimele cinci de la Genoa, iar Torino are doar o porțiune liberă în ultimele șase meciuri.