Predictii Sassuolo vs Cremona 06 Martie 2023

19:30 Stadionul MAPEI
Predicție
Peste 2,5 goluri de meci
Incredere
Sassuolo 2-1
Incredere
Raționament
  • Peste 2,5 goluri au fost marcate în cinci dintre ultimele șase meciuri ale lui Cremonese.
  • Luptatorii din Serie A nu au reușit să păstreze foaia curată de la începutul lunii noiembrie.
  • Doar cinci echipe din Serie A au primit mai mult de cele 35 de goluri trimise de Sassuolo în acest sezon.

Cremonese a ieșit în sfârșit

Le-au luat 24 de meciuri, dar Cremonesei au în sfârșit o victorie la întoarcerea în Serie A, penalty-ul târziu al lui Daniel Ciofani sigilând marți un triumf cu 2-1 asupra Romei lui Jose Mourinho. Oamenii lui Davide Ballardini rămân totuși la opt puncte mai departe de siguranță, înaintea călătoriei de luni la Sassuolo – care au scăpat de probleme cu o formă decentă în ultima lună. Cu toate acestea, cu Neroverdi în mod constant inconsecvenți, pariorii pot decide să susțină golurile.

Cremonese a văzut peste 2,5 goluri marcate în cinci din ultimele șase meciuri, iar revenirea lor în atac s-a îmbunătățit de când Ballardini a preluat conducerea în ianuarie. Cremonese a lovit plasa de 10 ori în ultimele opt meciuri, dar se luptă la celălalt capăt și încă nu a păstrat foaia curată sub noul lor șef, primind 14 goluri. Doar Salernitana (44) a primit mai mult de cele 43 de goluri trimise de Cremonese în această campanie în Serie A și pare puțin probabil să-și țină gazdele departe.

Sassuolo a pierdut doar unul dintre ultimele cinci meciuri – împotriva liderului fugar din Serie A, Napoli, acea serie de formă i-a mutat pe bărbații lui Alessio Dionisi cu 10 puncte în fața ultimilor trei. Neroverdi a marcat nouă goluri în ultimele cinci goluri, învingând Milan și Atalanta în acea succesiune, iar numerele lor de bază sugerează că își vor deranja vizitatorii care se luptă. Doar șase echipe din Serie A în medie mai multe șuturi pe țintă pe meci decât Neroverdi, care se află și în prima jumătate a ligii pentru golurile așteptate.

Golește cel mai sigur joc pe Stadionul Mapei

Cu Sassuolo adesea vinovat de oscilarea între sublim și ridicol, îi sfătuim pe pariori să treacă cu vederea prețul scurt din jurul gazdelor și să întoarcă peste 2,5 goluri de marcat - acesta a fost un pariu câștigător în cinci dintre ultimele 10 meciuri ale lui Sassuolo.

Între timp, având în vedere că Cremonese încă nu a câștigat pe drum în toată campania, o victorie cu 2-1 pentru Sassuolo poate reprezenta o predicție solidă de scor corect.