Predicții SC Freiburg vs RB Leipzig 02 Mai 2023

SC Freiburg vs RB Leipzig Predictii, sfaturi de pariuri si previziuni meciuri. Cine va ajunge în finala DFB Pokal? Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite și sfaturi de pariuri.

21:45 Stadionul Pădurea Neagră
Predicție
SC Freiburg Draw No Bet
Incredere
SC Freiburg 2-1
Incredere
Christopher Nkunku va înscrie oricând
Incredere
Raționament
  • Leipzig a pierdut patru din ultimele cinci partide în deplasare.
  • Ambele echipe au marcat în opt din ultimele nouă confruntări de cupă ale Freiburgului.
  • Christopher Nkunku a marcat în finala cupei de anul trecut.

Freiburg se pregătește pentru dublă lovitura de cap pe teren propriu împotriva Leipzigului

Freiburgul lui Christian Streich îl primește pe RB Leipzig pentru prima dată săptămâna aceasta în semifinala DFB Pokal înainte de a se înfrunta din nou aici în weekend, în ceea ce va fi o întâlnire potențial esențială în cursa primelor patru din Bundesliga.

Leipzig a ieșit pe primul loc în finala de anul trecut după penalty-uri și, cu ambele echipe câștigând trei din ultimele patru meciuri de ligă, în timp ce erau separate de doar două puncte, aceasta ar putea fi încă o afacere strânsă și tensionată în cupă.

Freiburg nu a primit niciun gol în peste trei ore de joc, deși ambele echipe au găsit plasa în opt din ultimele nouă confruntări de cupă și având în vedere calitatea adversarilor, este probabil să aterizeze din nou. Pe de altă parte, Leipzig a câștigat 15 din ultimele 16 meciuri DFB Pokal și este probabil favoriți demni, dar cu siguranță există valoare în a le opune.

Rămâi cu gazdele

În ciuda pedigree-ului lui Leipzig în această competiție, oaspeții au pierdut patru din ultimele cinci jocuri în deplasare și stau sub Freiburg în ligă, așa că pentru gazde să fie clar străini pentru aceasta pare o oportunitate grozavă pentru o alegere la egalitate fără pariuri.

Pentru mize mai mici, vom câștiga cu 2-1 acasă pe piața de scor corect și Christopher Nkunku din Leipzig să intre pe foaia de scor, așa cum a făcut-o ultima dată și în finala cupei sezonului trecut!