Predicții SC Freiburg vs TSG Hoffenheim 12 Martie 2023

Predicții Freiburg vs Hoffenheim pentru meciul de duminică din Bundesliga germană. Poate Freiburg să-și mențină provocarea de top 4 pe cheltuiala lui Hoffenheim? Citiți mai departe pentru toate predicțiile și sfaturile noastre de pariuri gratuite ale Bundesliga germană.

16:30 Stadionul Pădurea Neagră
Predicție
SC Freiburg va câștiga
Incredere
SC Freiburg 2-0
Incredere
Raționament
  • Freiburg este neînvinsă în zece dintre cele 11 meciuri de acasă din acest sezon.
  • Hoffenheim a pierdut nouă din ultimele zece meciuri din Bundesliga.
  • Freiburg este neînvinsă în șapte din ultimele opt întâlniri în față (V5, D2, L1).

Freiburg poate îngrămădi și mai multă mizerie asupra Hoffenheim

Freiburg se îndreaptă spre această ciocnire după ce a pierdut cu 1-0 în deplasare în fața giganților italieni Juventus în prima manșă a meciului lor crucial din Europa League, un rezultat meritabil care îi lasă bine în egalitate înaintea returului la doar patru zile după această ciocnire.

Deși asta ar putea juca în mintea Freiburgului, confruntarea cu o echipă Hoffenheim care nu a reușit să câștige șapte din ultimele opt meciuri reciproce și a fost învinsă în nouă din ultimele zece meciuri din ligă ar putea fi doar tonul pentru a spori încrederea înainte de meciul de joia viitoare. joc mare.

Gazdele au pierdut doar un meci de acasă în tot sezonul și acesta a fost împotriva Borussia Dortmund, care urmărește titlul, așa că ar trebui să intre în această confruntare cu așteptarea victoriei. Pe de altă parte, Hoffenheim a pierdut șapte meciuri consecutive care fac parte dintr-o serie toridă de 14 meciuri fără victorii, care a început în octombrie anul trecut.

Favoritele preferate Freiburg rar te dezamăgesc

Incredibil, Freiburg a intrat în 15 meciuri din Bundesliga ca favorit înainte de meci în acest sezon și nu a pierdut niciunul (W11, D4). Oamenii lui Christian Streich sunt singura echipă care a intrat 4+ jocuri ca favoriți în acest sezon fără a pierde niciunul dintre ei.

Bilanțul lui Hoffenheim ca străini înainte de meci în acțiunea ligii se potrivește perfect pentru victoria de pe teren propriu, cu zece înfrângeri din 11 astfel de jocuri în acest trimestru. De remarcat că singura victorie din acea secvență a venit departe de casă, dar acea victorie cu 3-0 la Leverkusen a fost chiar în august!

Rămânem cu Freiburg pentru a câștiga aici la un preț respectabil, având în vedere aparentul gol atât în ​​clasă, cât și în formă. Pentru mize mai mici, mergem spre o victorie destul de conservatoare cu 2-0 acasă pe piața de scor corect, una care se potrivește cu faptul că jocurile de acasă ale Freiburgului au prezentat sub 2,5 goluri de cele mai multe ori.