Predicții Sheffield United vs Luton 11 Martie 2023

Predicții Sheffield United vs Luton pentru meciul de sâmbătă de la Bramall Lane. Pot The Blades să câștige nouă victorii din ultimele zece meciuri de acasă? Citiți mai departe pentru toate sfaturile și predicțiile noastre gratuite de pariuri.

17:00 Bramall Lane
Predicție
Sheffield United va câștiga
Incredere
Sheffield United 2-0
Incredere
Raționament
  • Sheffield United a câștigat opt ​​din ultimele nouă meciuri de acasă în toate competițiile
  • Sheffield United a păstrat foaia goală în fiecare dintre ultimele lor patru victorii atât în ​​ligă, cât și în cupă
  • Luton a câștigat două dintre ultimele șapte în toate competițiile

Lama poate menține decalajul pe pachetul de urmărire

Sheffield United a câștigat opt ​​din ultimele nouă meciuri pe teren propriu în toate competițiile și se dorește să obțină nouă victorii din zece când găzduiește Luton sâmbătă.

Blades și-au păstrat foaia liberă în fiecare dintre ultimele patru victorii ale lor atât în ​​ligă, cât și în cupă, recordul lor defensiv solid ar trebui să-i țină bine pentru meciul din campionat, deoarece echipa lui Paul Heckingbottom caută să revină în Premier League la a doua. timpul de a întreba.

Luton nu a fost cel mai bun în ultima vreme 

Luton nu a tras cu toți cilindrii în ultima vreme și se dovedește greu de închipuit pentru călătoria lor la Bramall Lane de sâmbătă. Hatters au câștigat două dintre ultimele șapte meciuri în toate competițiile, cele două victorii au venit împotriva Birmingham și Swansea, care se luptă ambele în campionat, iar o excursie la Sheffield United sâmbătă este un mare pas în sus.

Sheffield United, care va câștiga pe piața totală, va fi selecția principală pentru meciul de sâmbătă de la Bramall Lane, cu o victorie de acasă cu 2-0 formând predicția corectă a scorului. Sheffield United a păstrat trei foaia goală în ultimele patru ieșiri.