Predicții Sheffield United vs QPR 04 Octombrie 2022

Predicțiile Sheffield United vs QPR înaintea confruntării de marți seara din campionat. Pot gazdele să-și extindă runda neînvinsă la unsprezece? Citiți mai departe pentru previzualizarea meciului și sfaturi gratuite pentru pariuri.

21:45 Bramall Lane
Predicție
Sheffield United va câștiga
Incredere
Sheffield United 2-1
Incredere
Raționament
  • Sheffield Untied este neînvins în ultimele zece meciuri din campionat (W7, D3)
  • Sheffield United a câștigat ultimele cinci meciuri consecutive împotriva QPR
  • Cinci dintre ultimele șase întâlniri dintre aceste două părți au fost stabilite la o marjă de un gol

Lamele care urmăresc întoarcerea de top

Numirea lui Paul Heckingbottom ca șef Blades a stârnit multe sprâncene la acea vreme, dar fostul șef de la Barnsley, Leeds și Hibs trage copaci cu echipa sa din Sheffield United, care se află în fruntea campionatului, la unsprezece meciuri în sezon. Sheffield United este neînvins în ultimele zece meciuri din ligă (W7, D3) și a câștigat ultimele cinci meciuri consecutive împotriva adversarilor de marți, QPR. Blades au luat 13 puncte din cinci meciuri de acasă din acest sezon și se așteaptă să ia toată bătaia la Bramall Lane marți.

Așteptați-vă la o întâlnire apropiată la Bramall Lane

Cinci dintre ultimele șase întâlniri dintre Sheffield United și QPR au fost soluționate printr-un singur gol, iar jocul de marți este de așteptat să fie o altă întâlnire strânsă între două dintre primele șase actuale divizii. Nouă dintre cele unsprezece meciuri de ligă ale QPR din acest sezon au dus la egaluri sau au fost soluționate cu o marjă de un gol, în timp ce ambele echipe au marcat în șase dintre ieșirile lui The R în acest sezon.

Sheffield United, care va câștiga pe piața totală, va fi selecția principală pentru jocul de marți, cu o victorie pe teren propriu cu 2-1 formând predicția Scorul corect.