Predicții Sparta Rotterdam vs Vitesse 11 Martie 2023

Pronostic Sparta Rotterdam vs Vitesse pentru meciul de sâmbătă din Eredivisie de la Het Kasteel. Poate Sparta Rotterdam să-și sporească șansele de calificare europeană provocând o a patra înfrângere consecutivă lui Vitesse? Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite Eredivisie și sfaturi de pariuri.

22:00 Stadionul Sparta Castelul
Predicție
Sparta Rotterdam va câștiga
Incredere
Sparta Rotterdam 2-1
Incredere
Raționament
  • Sparta Rotterdam a câștigat șapte din ultimele zece meciuri de pe teren propriu.
  • Vitesse a fost învinsă în ultimele trei ieșiri în Eredivisie.
  • Vitesse a marcat în zece din ultimele 14 partide în deplasare în ligă.

Forma de acasă a Spartei este cheia succesului

Sparta Rotterdam va fi încântată să se găsească pe locul șase în clasamentul Eredivisie și ar trebui să se bazeze pe o victorie cu 4-1 la Excelsior atunci când îl va distra pe Vitesse.

Sparta a alunecat la înfrângeri grele în fața lui Ajax și Utrecht, așa că victoria de săptămâna trecută a fost o recuperare ideală și ar trebui să aibă multă încredere din faptul că inversul Utrecht-ului a fost prima dată când au pierdut în zece meciuri de ligă pe propriul lor patch.

Vitesse sunt călători săraci

Au fost câteva semne încurajatoare pe drum pentru Vitesse, cu egaluri la Ajax și AZ Alkmaar și o înfrângere cu 1-0 la PSV Eindhoven, dar un succes cu 3-1 la Heerenveen este singura victorie în deplasare pe care echipa Arnhem a obținut-o în ultimele șapte. meciuri în deplasare.

Ei au păstrat doar o porțiune liberă în ultimele zece meciuri de ligă pe deplasare și în cinci dintre acestea au primit cel puțin două goluri, lucru pe care Sparta l-a realizat de șapte ori în acest sezon, așa că se pare că va fi o călătorie dificilă.