Predicții Stevenage vs Harrogate Town 24 Septembrie 2022

Stevenage vs Harrogate Town Predictii, sfaturi de pariuri și previzualizări ale meciurilor. Poate Stevenage să-și continue forma incredibilă de acasă în timp ce întâmpină Harrogate Town? Citiți mai departe pentru pronosticurile noastre gratuite și sfaturi de pariuri.

17:00 Stadionul Lamex
1 - 0
Predicție
Stevenage să câștige
Incredere
Stevenage 2-1
Incredere
Raționament
  • Gazdele au câștigat toate cele șase meciuri de acasă în toate competițiile din acest sezon.
  • Stevenage a câștigat ambele meciuri anterioare de acasă împotriva lui Harrogate.
  • Harrogate nu a câștigat în ultimele trei meciuri în deplasare.

Splendid Stevenage în căutarea altor trei puncte

Stevenage a început bine sezonul și, după nouă meciuri din Liga a doua, ocupă un loc în locurile din playoff. Partidele lor au fost oarecum strânse, dar de cele mai multe ori au găsit o cale și au reușit să obțină șase victorii. Pe terenul de acasă au fost excepționali, deoarece au câștigat fiecare meci care va avea loc la Broadhall Way în toate competițiile din acest trimestru.

Nu același lucru se poate spune și despre vizitatorii care au pierdut cinci din cele nouă ieșiri până acum în această campanie și se află pe locul al optsprezecelea. Forma lor pe drum este, de asemenea, un motiv de îngrijorare, deoarece au câștigat doar unul dintre cele cinci meciuri pe drum și au marcat doar trei goluri în acel timp. Au nevoie de o renaștere, dar pare foarte puțin probabil ca aceasta să sosească atunci când călătoresc la Stevenage.

Victoria acasă pare selecția remarcabilă

Pur și simplu, vrem să fim de partea lui Stevenage pentru a adăuga o altă victorie acasă la numărul lor. Sunt într-o formă mai bună, depășesc recordul față la cap și încrederea este mare. Vom susține o victorie acasă.