Predicții Stoke City vs Sheffield United 08 Octombrie 2022

Predicții Stoke City vs Sheffield United înaintea acestui meci de campionat de sâmbătă. Poate echipa lui Paul Heckingbottom să rămână pe primul loc cu o prezentare pozitivă în Potteries? Citiți mai departe pentru previzualizarea meciului și sfaturi gratuite pentru pariuri.

17:00 Stadionul bet365
Predicție
Sheffield United Draw No Bet
Incredere
Sheffield United 2-1
Incredere
Raționament
  • Stoke City nu a reușit să câștige ultimele patru meciuri de pe teren propriu (2 remize, 2 înfrângeri).
  • Sheffield United este neînvins în deplasare în ultimele cinci, câștigând ultimele trei.
  • Stoke a fost dominat de Burnley miercuri, scăpând cu un egal la final.

Back Blades pentru a rămâne în vârf

Sheffield United poate rămâne în fruntea cursei de promovare învingând un Stoke City neconform pe stadionul bet365 sâmbătă după-amiază. Blades și-au pierdut impulsul după o egalitate și o înfrângere în ultimele două, dar a fost puțin greșit cu performanța lor generală în pierderea de marți pentru îmbunătățirea QPR, în afară de ultima treime.

Din punct de vedere defensiv, echipa lui Paul Heckingbottom arată încă de elită în această companie – în ciuda accidentării lui Anel Ahmedhodzic, care îl va ține puțin mai departe. Mijlocașii Sander Berge și Ollie Norwood continuă să se desfășoare bine, dar atacanții de la Blades nu au putut obține nicio bucurie dintr-o apărare superbă a Rangers la Bramall Lane.

Ar trebui să existe mai multe posibilități pentru ei la Stoke, care nu au păstrat foaia goală în ultimele lor patru meciuri acasă și au trimis patru în fața propriilor fani împotriva lui Watford weekendul trecut. Alex Neil i-a fost îndatorat portarului Josef Bursik pentru că l-a oprit pe Burnley să alerge la Turf Moor la mijlocul săptămânii, înainte ca ideea antrenorului de a trimite un fundaș central mare în față în locul lui Dwight Gayle să le câștige un nivel nemeritat.

Înlocuirea lui Neil sugerează că atacanții Stoke se luptă

Este o acuzare tristă a atacanților lui Stoke că Neil a făcut acea mișcare și nu augurează bine pentru ei să obțină multe – sau orice – goluri împotriva celor de la Blades sâmbătă. Sheffield United și-a câștigat ultimele trei meciuri în deplasare la zero și asta ar trebui să fie luat în considerare aici, dar rareori echipele mențin astfel de serie și am prefera să jucăm în siguranță cu recomandarea principală.

United poate câștiga, dar o remiză fără pariuri are sens, având în vedere că cotele sunt încă acceptabile în jurul valorii de 8/13 și sunt neînvinși în ultimele cinci călătorii. Fără o victorie în patru acasă, Stoke nu este în starea de a lua trei puncte, dar dacă norocul le ține la fel ca miercuri, ar putea trece la egalitate.

Cu toate acestea, este prognozată o victorie cu 2-1 în deplasare, deoarece Blades au marcat exact două goluri în patru din cele cinci meciuri pe teren propriu din acest mandat, iar Stoke a trimis opt în ultimele patru pe stadionul bet365, găsind în spatele plaselor adversarilor cinci. ori în cinci meciuri acasă în total.